Akció!

Extra tartás csomag

8400 Ft

Extra erősen tartó frizurastílusokhoz kialakított csomag. Az extra tartást mindenki szereti, hiszen ha elkészítettük frizuránk, szeretnénk, ha minél tovább megtartaná a formáját. Ha gyakran előfordult, hogy maximum egy-két óráig tartott a beállított frizurád, könnyen veszít a tartásából köszönhetően a magas páratartalomnak vagy a haj robusztus szerkezetének, akkor az Extra tartás csomag az ideális számodra, amivel extra erős tartást, hosszan tartó stílust, dús volument kölcsönözhetsz hajadnak.

Az Extra tartás csomag tartalma:

  • 1 db WehO Definition Extra Mousse
  • 1 db WehO Definition Final Fix
  • 1 db WehO Definition Light Spray

Mihez ajánljuk:

  • extra erős tartáshoz

Elfogyott

Leírás

WehO Definition Extra Mousse – Extra erős hajhab. Strukturált frizurákhoz ideális, melyek hosszan tartó hatást, de ugyanakkor rugalmasságot és selymes hatást eredményeznek. Nem nehezíti el a hajat.

WehO Definition Final Fix – Extra erős hajlakk spray, amely formázott hajhoz ideális. Azonnali, határozott és hosszan tartó hatás. Használata színpadi munkához vagy egyéb különleges alkalmakra javasolt.

WehO Definition Light Spray – Azonnali hatású hajfény. Fényt és csillogást biztosít a hajnak anélkül, hogy elnehezítené azt. Véd a nedvességtől és eltávolítja a kócos megjelenést.