Re-Integra Ampulla Sérült Hajra

12450 Ft

Ampulla, az erős és élénk hajért.

Újjáépíti a haj szerkezetét a legmélyebb rétegtől kezdődően, serkenti a keratin regenerációját. Az eredmény szemmel látható a haj növekedésétől kezdve.

Speciális összetevők:

 • Vitacell-Repair: garantálja a haj elképesztő élénkségét és erősségét a növekedés pillanatától kezdve.
Vitacell Repair

Mihez ajánljuk:

 • sérült, gyenge hajhoz
 • haj rekonstruálásához
 • haj megerősítéséhez

Kiszerelés: 12 x 7 ml

Csak professzionális használatra fodrász szalonokban. Törölköző száraz hajvégekre a teljes a fejbőrre alkalmazza. Használja minden hajmosást követően, közvetlenül a Re-Integra sampon után.

Első fiola:
A haj mély rekonstrukciója megkezdődik, köszönhetően az aminosavaknak (valin és arginin), a Ceramid 2-nek és a keratinnak. Hajmosás után kerül a hajra, majd alaposan bemasszírozva a fejbőrbe és a hajba, 5 perc hatóidő után alaposan leöblítjük.

Második fiola:
Kiegyensúlyozza a haj pH értékét a gyümölcssavaival, segítve a haj külső rétegének lezárását. Az ásványi sók és a panthenol a haj fényességéért felel. Az első amplulla használata után alkalmazzuk, alaposan bemasszírozva a hajba és a fejbőrbe, majd öblítés nélkül hagyjuk megszáradni a hajat.

Leírás

Intensive Re-Integra – A nők többsége erős, egészséges, vastag-szálú és fényes hajat szeretne. Sok tényező van azonban, amelyek megakadályozzák, hogy sikerüljön elérni ezeket az eredményeket, mint például a stressz, a helytelen táplálkozás, szmog, agresszív hatású hajápolási termékek. Ezek mind-mind károsak a szépségre.
A Re-Integra minden olyan elemet, összetevőt alkalmaz, amik fontosak a haj egészségének megőrzéséhez, gyönyörű kinézetéhez.

Belülről regenerál és építi újjá a hajat

A haj alkotóeleme a keratin, az aminosavak, cukrok, lipidek, víz, ásványi sók. A Re-Integra helyreállítja az összetevők, tápanyagok egyensúlyát.

Solar Vitis

 • Ásványi sók és cukrok: mélyen behatolnak a hajba és rehidratálják azt, fényessé teszik.
 • Keratin és aminosavak (alanin, valin, arginin): rekonstruálnak, újjá építik a haj szerkezetét.
 • Ceramidok: táplálják, erősítik a hajat.
 • Vitacell-Repair: stimulálja és ösztönzi a hajhagymák keratinizációját. Az eredmény szemmel látható a haj növekedésétől kezdve.

A Re-Integra a Vitacell-Repair által regenerálja és javítja a haj belső szerkezetét

A Vitacell-Repair a Vitality’s legújabb laboratóriumi innovációja. Kiváló  ellenszere a haj gyengülésének és elöregedésének, köszönhetően a Solar Vitis-  ből kivont növényi őssejteknek.

Re-Integra. Rekonstruál.

 • Aktív földközi-tengeri összetevők a spezzanoi termál vízből kinyerve. Antioxidáns tartalma által hidratál.
 • Phoenix Dactylifera: remineralizáló hatása van, azaz hasznos ásványi anyagokat épít a haj szerkezetébe, azon kívül hidratáló antioxidáns is található benne.
 • Vitacell-Repair: serkenti a hajhagyma keratinizációs folyamatát, a haj legmélyétől rekonstruál.

Többszintű kezelés

Új, teljes, többlépcsős kezelés az egészségesebb hajért. Lépésről lépésre történik a haj gondos kezelése a két regeneráló fiolával. A kezelést két különálló szakaszra bontjuk:

Első fiola – visszaállít: Amellett hogy a hajszerkezet mélyéig regenerál, pihentető hatással van a fejbőrre is.  A fejbőrbe történő alapos bemasszírozásával, főképp ha a fejen található energiapontokat (Governing Vessel Meridians) kezeljük, a kezelés még hatékonyabbá válik.

Második fiola – regenerál: az összes aktív összetevőt beépíti a hajba, javítva a Re-Integra kezelésének eredményét.