Trilogy Hajterápiás Maszk – 250 ml

5800 Ft

Maszk és hajterápia, mély élettel tölti fel a hajat.

A maszkok legújabb innovációja egyszerre táplálja és regenerálja a haj szerkezetét. A vajtartalmú formulának hála már kis mennyiség használata is látványos eredményt hoz: a haj élettel teli, kezelhető és egészségesen csillogó lesz.

Speciális összetevők:

  • MASZTIX OLAJ: Olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaz, mint  az Omega 3 és az Omega 6, amelyek hidratálják és táplálják a kapilláris szálakat.
  • SZÓJAPROTEINEK: Fontos fehérjeforrás. A fehérjemolekulák és erősítik a hajszerkezetet,  regenerálják és feltöltik a sérült, elgyengült hajat.
  • SZŐLŐMAG OLAJ: Az Omega 6-ban és a flavonoidokban gazdag proteinek, kiválóan segítik a tápanyagok felszívódását.
  • ARGÁNOLAJ: Szerves olaj, ami gazdag Omega 3 és Omega 6 zsírsavakban,  melyek hidratálják és táplálják a kapilláris szálakat, míg E- és  A-vitamin tartalma, és erősíti, selymesen puhává és fényessé varázsolja a hajat.
  • ÁSVÁNYI SÓK: Ezek kis részecskék behatolnak a haj szerkezetébe, hogy ott erősítsék a kapilláris rostokat.

Parabén- és szulfátmentes termék

Kiszerelés: 250 ml

Cikkszám: 2/32.13028 Kategória:

Tegyen egy kis mennyiséget törölközőszáraz hajra, és masszírozza át a gyökerektől a hajvégekig. Öblítés előtt hagyja fennt öt percig.

Leírás

Nem elég fényes és puha, esetleg száraz a hajad?

A Trilogy egyedülálló szépségkezelést fejlesztett ki a Vitality’s laboratóriumaiban, hogy a haj még csábítóbb legyen. A nők számára a haj a csábítás alapvető eleme, ami fontos szerepet játszik a személyiség megerősítésében is.
Az innovatív védő és elfedő szerkezet célja az aktív összetevők felszívódásának megkönnyítése, így a termék hatékonyságának növelése. Az intenzív fa, bársony és virágillatot megidéző termékcsalád nem nyújt kevesebbet, mint kifinomult nőiességet.

A Trilogy termékcsalád tagjai szulfát- és parabén mentesek, így a legérzékenyebb bőrűek is nyugodtan használhatják.

  • Mi az a SLES(szulfát): Habosító, mely nagyon sok kozmetikai termékben megtalálható tisztító és emulgeáló tulajdonságai miatt.
  • Mi az a parabén: Mint tartósítószer, több mint 50 éve használatos a kozmetikai, gyógyszeripari és élelmiszeripari ágazatokban.

Három növényi olaj, a masztix, szőlőmag és szerves argán regeneráló és újratöltő tulajdonságai révén a Trilogy visszaállítja a hajszálak helyes lipid-, fehérje- és ásványtartalmát. Ez a mélyreható táplálás biztosítja a lágy puhaságát a hajnak. A termékekben fellelhető szójafehérjék erőt és tartást kölcsönöznek, míg a Holt-tengeri ásványok hidratálják, egyúttal ragyogóvá varázsolják a hajszálakat.