art-absolute-chrome

Art Absolute Chrome keverőárnyalat

2690 Ft

Keverőárnyalatok a különböző tónusok finomításához.

Több fényt, csillogást, hosszantartó és erőteljes színhatást biztosít. Segítségével nagyobb élénkség, jobb tartósság, több árnyalat érhető el. A festék hatékonysága csak az Art Performer Oxydant használata mellett garantált!

Mihez ajánljuk:

  • keverőárnyalathoz, az Art festékek intenzívebbé tételéhez
  • hajszín korrekcióhoz, színtónus finomításához
  • egyedi árnyalatok kikeveréséhez

Kiszerelés: 100 ml

Kiürítés

Az Art Absolute festékhez hozzáadva használjuk, általában 3-5 gramm mennyiséget.

Védelem + mélyen beépülő, tartós színek.

A Vitality’s Art festékcsaládja minden eddiginél jobb tartósságot és nagyobb stabilitást, jobb színmegtartást garantál. Azonban a piacon kapható legtöbb márkával ellentétben a Vitality’s nem az erős vegyszerekkel, hanem laboratóriumban fejlesztett, kíméletes összetevőkkel és növényi hatóanyagokkal éri el a tökéletes végeredményt.

Tápláló olaj minden Art Absolute festékhez.

Természetes összetevőket és hatóanyagokat kombináltak a magas pigment tartalommal, így növelték az színek élénkségét és ezzel egy időben biztosították a haj és a fejbőr védelmét. Minden tubus festék mellett található egy kis tasak, benne az aranyat érő, védő formulával rendelkező, tápláló olajjal, mely védi a hajat a festés közben, és még magasabb fényt garantál.

Növényi hatóanyagok és vegyészi pontosság

A maximális védelemért többek között a népgyógyászatban is használt kamilla, hársfa, valamint körömvirág kivonatok felelnek. Az agresszív vegyszerek elhagyásának illetve csökkentésének köszönhetően az Art festékek egyedülálló illata kellemessé teszi a hajfestést. Laboratóriumban fejlesztett összetételének hála a pigmentek mélyen, de kíméletesen épülnek be a hajba, így a színek tartóssága és fénye örömmé varázsolja a frizura viselését minden nap.

kamilla    körömvirág     hársfa