Deco Light On

2290 Ft

Speciális 12%-os előhívó szőkítéshez.

Kifejezetten a Deco termékcsaládhoz fejlesztve. Finom alapformulája és különleges összetevői nem károsítják a hajat. Optimális keverést biztosít, mely lehetővé teszi az intenzív és egyenletes szőkítést.

Mihez ajánljuk:

  • egyenletes szőkítéshez
  • színelőhíváshoz
  • a Deco szőkítőkhöz

Kiszerelés: 1000 ml

Cikkszám: 2/20.04078 Kategória: Címkék: , , , , ,

Keverje össze bármelyik Deco szőkítőporral 1:3 arányban.
1 merőkanál Deco szőkítőporhoz 80 ml Deco Light On-t kell adni.

Leírás

deco szőkítő rendszerek

 Deco – Forradalmian új szőkítő rendszer a Vitality’s-től, mellyel a haj sérülése nélkül  érhetőek el a legvilágosabb színek is. Ez a szőkítés legújabb generációja, mely végre  biztonságossá és kímélővé teszi a hajszín világosítását. Tökéletes megbízhatóság és garantált  eredmény.

Az exkluzív Deco szőkítő termékek fő különlegessége, hogy úgy fejtik ki szőkítő hatásukat,  hogy a haj szerkezetében nem okoznak káros elváltozást, biztonságos a használatuk, és  egyenletes az oxidációs folyamatuk a hatóidő alatt. Ezzel elérhető, hogy a haj egésze  egyenletes színű és maradéktalanul selymes fényű legyen.

A többféle szőkítőpor és krém minden hajtípusra megoldást kínál.  Például a Lovely Cream az  érzékeny fejbőrűeknek kínál kíméletes szőkítést, a Deco Jo jojoba olaj tartalmával és  szabályozott hőleadással sosem látott kíméletességgel világosít akár 7 árnyalatot.

A szőke árnyalatai az érzékiség és az elegancia képviselői. Rendkívül nőies és szexi szín, igazi klasszikus viselet, korosztálytól függetlenül.  Magában hordozza a dinamikusságot és az igényességet. Kifejezetten ajánljuk a Deco termékeit azoknak, akik mindig a kreativitás és az innováció élvonalában szeretnének lenni!