Deco Lovely Cream

7550 Ft

Kíméletes hajszőkítő krém érzékeny bőrűeknek.

A fejbőr érzékenysége manapság egyre több embert érint, ami allergiás reakciókban, mint pl. viszketés, vagy bőrvörösség formájában jelentkezik. A Deco Lovely Cream figyelembe veszi az igényeket: a teljesen új szőkítő rendszere az érzékeny fejbőrűek számára lett kifejlesztve!

Vele sokkal gyengédebb, kíméletesebb a szőkítés, mint más szőkítők esetében.

Összekeverése gyors és könnyű. Könnyebb alkalmazni, mint a por alapú szőkítőket, hiszen tökéletesen tapad a hajra. Krémességének köszönhetően pedig egyenletessé teszi a felvitelét, így könnyedén alkalmazható különböző technikákhoz és stílusokhoz.

Speciális összetevő:

  • Bisabol olaj: a kamilla egyik kivonatával dúsított összetevőjének köszönhetően megnyugtatja a fejbőrt és hidratálja a hajat.
Bisabol

Mihez ajánljuk:

  • melírozáshoz
  • kiemeléshez
  • teljes szőkítéshez
  • 6 árnyalatnyi világosításhoz
  • platina hatás eléréséhez

Kiszerelés: 150 ml

 A speciális Light On oxidálószerrel elkeverve kell alkalmazni. Keverési arány 1:2

frizura Ajánlott divatos, kontrasztos stílusú frizurákhoz, bőrrel érintkező világosításhoz.
hígítási arány A legjobb teljesítmény érdekében 1:2 arányban kell hígítani.
Hatóideje maximum 45 perc.
6 árnyalatnyi világosítás 6 árnyalatnyi világosítás.

Leírás

deco szőkítő rendszerek

 Deco – Forradalmian új szőkítő rendszer a Vitality’s-től, mellyel a haj sérülése nélkül  érhetőek el a legvilágosabb színek is. Ez a szőkítés legújabb generációja, mely végre  biztonságossá és kímélővé teszi a hajszín világosítását. Tökéletes megbízhatóság és garantált  eredmény.

Az exkluzív Deco szőkítő termékek fő különlegessége, hogy úgy fejtik ki szőkítő hatásukat,  hogy a haj szerkezetében nem okoznak káros elváltozást, biztonságos a használatuk, és  egyenletes az oxidációs folyamatuk a hatóidő alatt. Ezzel elérhető, hogy a haj egésze  egyenletes színű és maradéktalanul selymes fényű legyen.

A többféle szőkítőpor és krém minden hajtípusra megoldást kínál.  Például a Lovely Cream az  érzékeny fejbőrűeknek kínál kíméletes szőkítést, a Deco Jo jojoba olaj tartalmával és  szabályozott hőleadással sosem látott kíméletességgel világosít akár 7 árnyalatot.

A szőke árnyalatai az érzékiség és az elegancia képviselői. Rendkívül nőies és szexi szín, igazi klasszikus viselet, korosztálytól függetlenül.  Magában hordozza a dinamikusságot és az igényességet. Kifejezetten ajánljuk a Deco termékeit azoknak, akik mindig a kreativitás és az innováció élvonalában szeretnének lenni!