Intensive Colore

Intensive Colore A hajszín fontos része a személyiségnek és a szépségnek. A haj színe a női szépség és megjelenés legfontosabb része. Éppen ezért természetesnek, csillogónak kell lennie mindig és mindenkor.  Éppen ezért fenn kell tartani a vitalitását, csillogását. A haj intenzív, élénk színét az agresszív samponok, az UV sugárzás, hajformázó termékek mind-mind veszélyeztetik idővel. Ezért szükséges a színes pigmentek rögzítése a haj szerkezetén belül, így megőrizhető a szín hosszú élettartama, intenzitása.

Speciális összetevők:
intensive-colore2

  • Aktív földközi-tengeri összetevők a spezzanoi termál vízben: antioxidáns hatású és polifenolokban gazdag levelek, melyeket a kitünő tulajdonságokkal rendelkező, spezzanoi fürdőben lévő Thurio forrásból nyertek. Tiszta, termál, földközi-tengeri koncentrátum, mely 40% olíva levélből, 30% narancsfa levélből és 30% mandarinfa levélből tevődik össze.
  • Színmegőrzés: természetes antioxidánsok szinergikus kombinációja a hajfestés utáni ápoláshoz, kezeléshez. Védi a haj fehérje-szerkezetét az oxidatív stressztől (azaz minden olyan állapottól, amikor a prooxidánsok és az antioxidánsok egyensúlya eltolódik az előzőek javára. Az antioxidáns – prooxidáns egyensúly fenntartása az egészség megőrzésének fontos eszköze). Ezáltal megakadályozza a haj színfakulását. Védi a hajat a túlzott hő- vagy a külső hatások ellen, mint például: szmog, füst, napfény, stb.
  • Fekete ribizli: természetes antioxidáns, amely a sejtek öregedését lassítja.
  • Hidrolizált rizsprotein: a haj kapilláris rostjait javítja, volument ad a hajnak. Segíti a haj könnyed kifésülését, a haj selymes és puha lesz tőle.
Aktív földközi-tengeri összetevők    Színmegőrzés    Fekete ribizli    Polimer XL

Mihez ajánljuk:

  • Festett hajra
  • Színfakulás ellen
  • Élénk színek megőrzéséhez