Technica Silver Hamvasító Sampon – 1000 ml

9500 Ft

Hamvasító sampon festett hajra.

Finoman tisztítja a hajat és csökkenti a sárga árnyalatot. Búza proteinek táplálják a hajat, a haj fényes és selymes marad. Ideális szőkített, melírozott hajra. Puhítja a hajszálakat és a haj ragyogóvá válik.

A Technica Color+ termékcsalád tagjai parabének és szulfátok felhasználása nélkül készülnek, ezért különösen gyengéden ápolnak.

Speciális összetevők:

  • búza proteinek: táplálja, élettel tölti fel a hajat, hogy az újra lágy és szikrázóan fényes legyen.
Búza proteinek

Mihez ajánljuk:

  • sárga hajszín csökkentésére
  • hajszín hamvasításához
  • melírozott, szőkített hajhoz
  • érzékeny fejbőrűeknek is

Kiszerelés: 1000 ml

Kis mennyiségű sampont kenjen a vizes hajra, masszírozással habosítsa és a hajat alaposan öblítse le. Szükség szerint ismételhető.

Leírás

TechnicaA Technica Color+ egy festett hajra kifejlesztett termékcsalád, melyet a hajszín védelmére ajánlunk.

A  nők több, mint 60%-a festi a haját. Mind hosszan tartó színre vágynak és egyre többen tapasztalják, hogy fejbőrük érzékeny. Ezért olyan fontos, hogy olyan termékeket használjunk, melyek hosszan tartó színt biztosítanak, miközben csökkentik a bőrirritációk kialakulásának esélyét is.

Tartósabb szín, fényesebb haj

A Technica Color+ termékcsaládot speciálisan a festett haj ápolására fejlesztették a haj stabilitásának és fényének megőrzése érdekébe. Összetevői védik a hajszínt a fakulás ellenés a kivételes fixáló pigmenteknek köszönhetően akár 33%-al fényesebb lesz a haj. A Color+ termékekkel mélyen a hajba zárhatjuk a festéket. Ennek eredményeképpen a szín 40%-kal tartósabb (Cosmetic Science Technology 2008), és a festett hajszín a következő festésig gyönyörű marad.

Egyedülálló, csökkentett allergén-tartalom

A klinikai kutatások, melyekben bőrérzékenységre hajlamos emberek reakcióit vizsgálták, azt mutatják, hogy a para-hidroxibenzonát és a szulfátok irritációt okozhatnak. A  para-hidroxibenzonátok egy olyan tartósítószer család tagjai, melyeket előszeretettel alkalmaznak a szépségiparban, gyógyszeriparban, és élelmiszeriparban. A szulfátok (kiváltképp a SLS) tisztító hatású anyagok, melyeket olyan termékek tartalmaznak, mint például a fogkrém, habfürdő, borotvahab, sampon, stb. az allergiás reakciók elkerülése végett ezeket az összetevőket más, kevésbé allergén komponensekkel helyettesítették.

A Technica Color+ termékcsalád tagjai parabének és szulfátok felhasználása nélkül készülnek, ezért különösen gyengéden ápolnak.