Deco Soft

6900 Ft

Ammóniamentes, extrém finom kompakt szőkítőpor.

A hajszerkezet roncsolása nélkül, gyengéden világosítja a hajat és finom tónust ad. Az úgynevezett szín a színben hatás kialakítására használható. Mivel sem ammóniát, sem más agresszív anyagokat nem tartalmaz, így a bőr felülettől történő szőkítésre is alkalmas. Enyhe vagy 1 árnyalattal történő világosításra alkalmas.

Speciális összetevők:

  • Guar gum: javítja a hajszál minőségét és megújítja a haj hidrolipidikus rétegét.
  • Rizs keményítő: nyugtató hatása van, így a haj még puhább lesz.
Kvaternizált guar gum    Polimer XL

Mihez ajánljuk:

  • szín a színben hatás kialakításához
  • enyhe vagy 1 árnyalattal történő világosításra
  • Light On 12% oxidanttal 5-6 árnyalatnyi világosításhoz
  • Közép-világos, világos alapra, normál és vékony szálú hajra

 Kiszerelés: 400 g

Cikkszám: 2/39.05078 Kategória: Címkék: , , , , ,

Egy tálkában keverje össze a szőkítőport és az előhívót, majd az így kapott krémes állagú egyveleget vigye fel a hajra a kívánt festési /szőkítési/ technikának megfelelően. A Deco Soft szőkítőport az oxidálószerrel elkeverve kell alkalmazni. Keverési arány 1:3. Kombinációban a Light On 12% oxidanttal 5/6 árnyalattal világosít.

frizura Különösen alkalmas finom fényhatású, enyhe vagy 1 árnyalatnyi világosításhoz
hígítási arány A legjobb teljesítmény érdekében 1:3 arányban kell hígítani.
Hatóideje maximum 45 perc.
6 árnyalatnyi világosítás 5-6 árnyalatnyi világosítás.

Leírás

deco szőkítő rendszerek

 Deco – Forradalmian új szőkítő rendszer a Vitality’s-től, mellyel a haj sérülése nélkül  érhetőek el a legvilágosabb színek is. Ez a szőkítés legújabb generációja, mely végre  biztonságossá és kímélővé teszi a hajszín világosítását. Tökéletes megbízhatóság és garantált  eredmény.

Az exkluzív Deco szőkítő termékek fő különlegessége, hogy úgy fejtik ki szőkítő hatásukat,  hogy a haj szerkezetében nem okoznak káros elváltozást, biztonságos a használatuk, és  egyenletes az oxidációs folyamatuk a hatóidő alatt. Ezzel elérhető, hogy a haj egésze  egyenletes színű és maradéktalanul selymes fényű legyen.

A többféle szőkítőpor és krém minden hajtípusra megoldást kínál.  Például a Lovely Cream az  érzékeny fejbőrűeknek kínál kíméletes szőkítést, a Deco Jo jojoba olaj tartalmával és  szabályozott hőleadással sosem látott kíméletességgel világosít akár 7 árnyalatot.

A szőke árnyalatai az érzékiség és az elegancia képviselői. Rendkívül nőies és szexi szín, igazi klasszikus viselet, korosztálytól függetlenül.  Magában hordozza a dinamikusságot és az igényességet. Kifejezetten ajánljuk a Deco termékeit azoknak, akik mindig a kreativitás és az innováció élvonalában szeretnének lenni!