Definition Matt Wax Spray

4800 Ft

Extra erős hajhab.

Strukturált frizurákhoz ideális, melyek hosszan tartó hatást, de ugyanakkor rugalmasságot és selymes hatást eredményeznek. Nem nehezíti el a hajat. Használható az egész frizurán, vagy csak szekciókon.

Tartás: 2

Fényesség: 1

(4= legerősebb/legfényesebb, 0= leggyengébb/matt) Mihez ajánljuk:

      • hosszan tartó strukturált frizurához
      • selymes hatású, rugalmas hajhoz

Kiszerelés: 200 ml

Cikkszám: 2/28.09025 Kategória:

2-3 nyomással fújja nedves vagy akár száraz hajra. Alakítsa ki a kívánt frizurát.

Leírás

Volume – A piros a dúsítás színe. Ezt a jelzést használtuk a két hajhabon, melyek az elképesztő természetesség elérésében nyújtanak segítséget.

WehO

A WehO a Vitality’s professzionális formázó márkája,

mely új formulával, stílussal, és  grafikával jelentkezik. A WehO minimalista és divatos, egyszerű és elegáns, formatervezett és  letisztult. A csomagolás is ezt az elvet tükrözi, a számok és a színek tiszta, egyszerű dizájnján  könnyen eligazodhatunk.

A WehO filozófiája egy magas szintű, csúcskategóriás terméket hozott létre. Mert  Olaszországban készült. Mert a Vitaly’s-nél készült. Mert WehO.

A haj egy alapvetően fontos nonverbális kommunikációs eszköz. Minden frizura információt  közvetít a viselőjéről, és a jó frizura tökéletesen kiemeli az egyéniséget. A WehO segít az  önkifejezésben és fokozza a szép megjelenést széles termékválasztékával. Csak válassza ki az  Önhöz legjobban illő stílust!

WehO számok

A számok

A WehO termékeken két számot láthatunk, nullától négyig, melyek két jelentést rejtenek: A bal oldalon lévő a tartás erősségét, míg a jobb oldali a fényt jelöli. Végtelen számú művészi kombináció a személyre szabott frizurák elkészítéséért.

Fixálás erőssége: Fényhatás:
0 – Nincs tartás 0 – Extra matt
1 – Enyhe tartás 1 – Matt
2 – Természetes irányíthatóság 2 – Fényes
3 – Erőteljes tartás 3 – Nagyon fényes
4 – Extrém tartás 4 – Ragyogó

A terméket annak függvényében választhatjuk ki, hogy a várt eredmény természetes, vagy extrém. Hiszen mindannyiunknak megvan a saját kombinációnk, mellyel kifejezzük magunkat.

WehO

A színek
Mi a Te kódod? Válassz!

A WehO színei a piros, a fehér és a fekete. Erősek és célratörőek, ahogyan a termékek is. A szín a legmeghatározóbb, amitől a terméket azonnal felismerjük.

  • Volume – PIROS: dús hatás
  • Definition – FEHÉR: azaz a formázó termékek
  • Control – FEKETE: kontroll

Átfogó, széles választék, mellyel tincsenként formázhatunk, dúsíthatunk, simíthatunk, és modellezhetünk. A kreativitásunknak semmi nem szabhat határt, csak kövessük a számokat és a színeket a termékek használatakor. Bátran variáljuk őket.