Hip Pop

2244 Ft

Színes melír egy lépésben  6 árnyalatban.

A Hip Pop melír festék legfőbb előnye a kíméletes, egy lépésben történő festés és világosítás hat elérhető árnyalatban, melyekkel hangsúlyozhatja a színt és a frizura fazonját is. Bármilyen melír technikához használható. Festetlen hajon intenzívebb színhatás és világosítás érhető el. A festett haj finom  árnyalására is alkalmas. Szőkít és fest egy lépésben.

6 árnyalatban: lila, rubin, réz, karamell, magenta, méz.

Speciális összetevők:

  • Gamma-Oryzanol: védi a hajszálakat és fényt ad a hajnak.
Gama-Oryzanol

Mihez ajánljuk:

  • ombréhoz
  • melírozáshoz
  • frizurát kiemelő csíkokhoz
  • festett haj árnyalásához

Kiszerelés: 60ml

Cikkszám: 2/08. Kategória: Címkék: , , , , ,

Keverje össze a Hip Pop-ot Vitality´s krém oxydanttal 1: 1,5 arányban, például: 30ml Hip Pop és 45 ml Art Performer oxydant. Keverje, amíg egy homogén állagú elegyet nem kap, majd vigye fel vizes hajra.
Hatóidő: 30 perc hőforrás nélkül; 15 perc hőforrás használata esetén.

A hatóidő letelte után óvatosan öblítse le. Mossa meg a hajat Technica Color+ samponnal, majd regenerálja.

Leírás

Hip Pop – Ombréhoz, melírhoz, frizurát kiemelő színes tincsekhez ideális hajfesték.

hip-pop_2015_2

A gyorsabb hatóidő miatt a kívánt hajszín és stílus elérése nagyon rövid idő alatt teljesül. Sokkal gyengédebb reakciót generál, mint a szőkítőporok. Krémes az állaga, de azon a tincsen marad amire rákenjük, ezért szabadkézzel, fóliázás nélkül is létrehozhatunk a hajunkon csíkokat, színezett hajtincseket. Egy frizurához több Hip Pop festék is felhasználható, a kombinálás lehetősége határtalan. Az, hogy mennyi festéket kell kikeverni és használni, könnyedén szabályozható.

Idén is divat a több tónusú melír, amihez különösen ajánlott a Hip Pop krémhajfesték.

Könnyen, egyszerre több tónusú színt lehet felvinni a hajra. A színek mélyen beépülnek a haj szerkezetébe, ezért rendkívül tartós a világosítás ellenére is, nem fakul gyorsan. Fő különlegessége, hogy mindössze egyetlen egy lépésben extrém árnyalatokat is el lehet érni, mint amilyen pl. a magenta.

Speciális összetevőinek köszönhetően több, mint csak egy hajfesték.

Összetevői megvédik a hajat az UV sugárzástól, hidratálják és lágyítják. Tartalmaz hidrolizált keratint, ami segíti a hajszerkezeten belüli festék pigmentek fixálását. Az eredmény pedig egészséges és fényes haj, intenzív, élénk színnel!