„Mit tegyek, ha gyorsan zsírosodik a hajam?” „Hajhullás ellen milyen kúra javasolt?” „Lehetséges a biztonságos, ammóniamentes hajfestés?” Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz válasz. Ha elakadnál a regisztráció során, vagy a kiszállítás felől érdeklődnél, reméljük, itt megtalálod a választ rá. Ha nem, keress meg közvetlenül minket!

Termékekkel kapcsolatos kérdések

A Vitality’s minden munkája és terméke hátterében három dolog áll: a kutatás, a kutatás, és a kutatás! Mindezt az új alapanyagok és az új készítmények iránt, amelyek által innovatív és hatékony termékeket lehet előállítani. Minden Vitality’s termék laboratóriumban születik, majd a technikai központban fodrászok együttműködésével tesztelik, hogy élőben mérjék fel hatékonyságát és sikerét, mint munkaeszközt a szakemberek számára. Sok a felelősség amit egy cégnek kötelességtudóan kell kezelni: mindezek együtt hozzák létre a Vitality’s mindennapi tevékenységének irányelvét. Felelősség az ügyfelek és fogyasztók iránt, csak az abszolút biztos és minőségi termékek ajánlása. Felelősség a környezet iránt, a termékek természetességének növelése és a termelés környezetre való káros hatásának nullára csökkentése. Felelősség az alkalmazottak és tanácsadók iránt, kezdeményezések a dolgozó anyák és a gyermekeik támogatására.

Igen, lehetséges. A Zero hajfestékek például nem csak hogy ammóniamentesek, de nélkülöznek minden egyéb allergén anyagot! A Vitality’s szabadalmasított fejlesztése, a Derma Skin Protection, amely a festékben megtalálható: PCA anyaggal dúsított formula, ami az emkberi bőr egyik legjobb barátja, hiszen a bőr 12%-ban ebből az anyagból áll. A DECO szőkítőporok sem tartalmaznak ammóniát.

Természetesen. A haj teljes regenerálásához komplett Intensive Aqua kúrát javaslunk. Érdemes ilyenkor Intensive Specialisti fejbőr előkészítőkkel kezdeni, ami után nagy hatásfokot lehet elérni az Intensive kezeléssel. Az Intensive Re-Integra termékek például arra hivatottak, hogy belülről regenerálja és táplálja a hajat.

Igen, külön erre a célre lett kifejlesztve a Color Off hajfesték eltávolító. A Color Off hajfesték eltávolító kivételessége a mesterséges pigmentek tökéletes kimosását teszi lehetővé a hajszerkezet roncsolása nélkül. A Color Off egy komplett szettet tartalmaz. Összetételét új aminosavakkal gazdagították, az átlagon felüli eredményért. Ez a termék egyedülálló a maga összetételével és a haj szerkezet károsítása nélküli, csupán mesterséges pigment eltávolító képességével.

A haj kiszőkítéséhez gyakran nagyon agresszív szereket használnak, ami előbb utóbb az ollóval történő megoldáshoz vezethet. A DECO szőkítőpor rendszerei ammóniamentesek, úgy fejtik ki szőkítő hatásukat, hogy a haj szerkezetében nem okoznak káros elváltozást, biztonságos a használatuk, és egyenletes az oxidációs folyamatuk a hatóidő alatt. Ezzel elérhető, hogy a haj egésze egyenletes színű és maradéktalanul selymes fényű legyen.

A korpásodás oka a sejtek elválása a fejbőrtől, mely gyakran kellemetlen gyulladást is okozhat. Ezért fontos a fejbőr enzim rendszerének helyreállítása tisztítással és hidratálással. Ez az Intensive Aqua Purezza kúrával orvosolható. Amellett, hogy eltűnik a korpa, meggátolja az újbóli kialakulást is az értékes összetevői segítségével.

A gyorsan zsírosodó hajnak nem mindig a túlzott faggyútermelés az oka. Könnyen meglehet, hogy sérült a fejbőr hidrolipidikus rétege. Szükséges tehát a fejbőr hidratálása és az egyensúly helyreállítása az Aqua Intensive Equilibrio termékeivel.

A hajhullást okozhatja a helytelen táplálkozás, stressz, genetika, hormonális problémák. Kezelése az Intensive Aqua Energia termékeivel ajánlott, amelyek megerősítik a hajhagymát. Koffeint tartalmazó termékek, amelyek köztudottan növekedésre serkentik a hajszálakat.

Folyamatosan növekszik azon emberek száma, akik érzékeny fejbőrre vagy irritációra panaszkodnak. A túlzott érzékenység bőrpirosodáshoz, gyulladáshoz, irritációhoz, korpásodáshoz valamint száraz fejbőrhöz vezethet. Ilyenkor szükséges a fejbőr megnyugtatására, regenerálására. Ez leghatékonyabban az Intensive Aqua Relax kezeléssel érhető el.

A dauertől sokan tartanak, mert kimoshatatlan a hajból, a haj szerkezetébe olyan intenzíven beavatkozik, hogy azon már csak az olló segít. Ezt elkerülve a Soft dauervizei ammónia és thioglikát savakat nem tartalmaznak, ami azt jelenti, hogy a dauer hatás fokozatosan kimosódik a hajból.

Rendeléssel kapcsolatos kérdések

A Webáruházban böngészve a kiválasztott, megvásárolni kívánt termékek saját oldalán a „Kosár” funkcióra klikkelve lehet az egyes termékeket a virtuális kosárba betenni. A termékek kiválasztását követően a tényleges rendelési folyamatot a „Pénztár” feliratú gombra kattintva lehet megkezdeni, majd a megrendelő űrlap kitöltésével lehet magát a rendelést elküldeni.

A „Kosár” menüpontban adhatsz hozzá, vagy törölhetsz bizonyos elemeket a listáról. Ha megrendelted már a kiválasztott termékeket, de valamilyen okból kifolyólag meggondoltad magad, vagy módosítanál kérjük, hogy minél előbb keress minket telefonon, hogy segítségedre lehessünk.

Webáruházunkban csak előre utalással lehetséges a fizetés.

Az oldalunkon feltüntetett árak bruttó árak és a mindenkori érvényes ÁFÁ-t tartalmazzák. Semmilyen rejtett költség nincs.

Szállítással kapcsolatos kérdések

A rendelt termékek kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Ennek költsége bruttó 1700 Ft.

A rendelés leadásától számított 5 munkanapon belül megérkezik hozzád! A szállítás előtti napon e-mailben értesítünk a szállításról. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb további két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. A kiszállítás munkanapokon 8-18 óra között történik.