vitalitys

A fodrászat legjobbjai között

A Magyarországon kuriózumnak számító márka már 50 éve bizonyít Európa szerte.  Az olaszországi Vitality’s fejlesztőközpont fél évszázados tapasztalatával alkotja meg prémium minőségű termékeit. Azokat a termékeket, melyek a kreatív és tudatos fodrászok kedvencei.

A Vitality’s standok jelen vannak minden jelentősebb szakmai kiállításon, bemutatóik mindig zsúfolásig telnek a friss trendekre kíváncsi fodrászokkal.

A Vitality’s legújabb innovációit, és minden évszakban megjelenő új kollekcióit a népszerű Gandini team mutatja be a szakkiállítások közönségének.

 

Miért érdemes a Vitality’s termékeivel dolgozni?

A haj és fejbőr egészségének megőrzése és fenntartása a legfőbb célunk. Termékeinket úgy fejlesztettük ki, hogy a legminimálisabbra csökkentsük a vegyi anyag tartalmukat, helyette pedig minél több gyógynövénykivonattal gazdagítsuk hajfestékeinket, hajápolóinkat és formázóinkat. Az eredmény pedig mindig tökéletes.

Teret enged a kreativitásnak

A kínálatban minden olyan termék megtalálható, melyre egy tökéletes frizura megalkotásához szükség lehet. A samponokon és ápolókon túl széles festékválaszték, közel 200 árnyalat, jól kombinálható termékcsoportok engedik kibontakozni a kreativitást. A Vitality’s termékek a frizurák készítését egy kreatív, alkotó folyamattá, valódi művészetté varázsolják. Álmodj akár élénk színeket, alkoss akár vadító hullámokat, vagy formázz akár extrém hajkölteményeket, a Vitality’s sosem hagy cserben.

Az  innováció élvonalában

A Vitality’s legfőbb alapelve, hogy a legkiválóbb minőséget képviselje. Ehhez azonban nem lenne elegendő a már jól bevált technikák, módszerek és összetevők használata.

A Vitality’s trendteremtővé kíván válni azzal, hogy termékeit saját kutatólaboratóriumában fejleszti, ahol éveken át kísérleteznek olyan növényi és modern hatóanyagokkal, melyeknek a legújabb termékeket köszönhetjük. A központi bázis több mint 100 alkalmazottal és 15.000 négyzetméternyi létesítménnyel egy igazi szépségipari központTöbb ott fejlesztett összetevőt szabadalom véd, és a legtöbb receptúra titkát szigorúan őrzik.

A természet és a tudomány összhangja

Termékeinek egyedülálló összetétele a vegyészet és a gyógynövénytan csodálatos házassága. A Vitality’s minden termékcsoport kialakításánál arra törekszik, hogy a termék hatásos és megbízható legyen, és teret engedjen a fodrász kreativitásának. A Vitality’s ezzel egy időben azonban a vendég és a szakember egészségére is figyel. Felismerve azt, hogy a természetes összetevők páratlan hatással bírnak, a cég úgy döntött, hogy nem az egyszerűbb utat, az erős vegyszereket választja, hanem hasznosítja a gyógynövénytan tapasztalatait és igénybe veszi  természetes hatóanyagok segítségét.

A legtöbb termék csökkentett allergéntartalommal és gyógynövény kivonatokkal készül.

A cég kutatói több mint 40 természetes hatóanyaggal, köztük gyógynövényekkel, ásványi anyagokkal és vitaminokkal dúsították az összetevők listáját. Ezzel egy időben pedig új, modernebb hatóanyagokra cseréltek rengeteg olyan allergén összetevőt, melyek sok embernél allergiás reakciókat okoztak. Így születtek meg, a kémia és a természet közös erejével ezek az egyedülálló termékek. A természet ajándékaiért hálás Vitality’s arra is ügyel, hogy a csomagolásuk ne terheljék a környezetet. Többek között az Intensive Aqua minden csomagolása gyorsan és természetes úton lebomló anyagokból készül.

A termékek mégis kedvező árfekvésűek maradhatnak,  a hatékonyságuk és az összetevőik pedig önmagukért beszélnek.

Nem csak fodrászat, hajgyógyítás

A Vitality’s azonban nem csak a szalonokban képes csodát tenni, a termékek segítségével a szalonból kilépve az otthon folytatott hajápolás a legtöbb haj- és fejbőrproblémára megoldást kínál. Gyógynövény tartalmú samponok, balzsamok és a piacon egyedülálló hajkúra-választék lehetővé teszik, hogy minden haj- és fejbőr problémára személyre szabott, és hatékony megoldást találj.

Társadalmi felelősségvállalás

Sok a felelősség, amit egy cégnek kötelességtudóan kell kezelni: mindezek együtt hozzák létre a Vitality’s mindennapi tevékenységének irányelvét. Felelősség az ügyfelek és fogyasztók iránt, csak az abszolút biztos és minőségi termékek ajánlása. Felelősség a környezet iránt, a termékek természetességének növelése és a termelés környezetre való káros hatásának nullára csökkentése. Felelősség az alkalmazottak és tanácsadók iránt, kezdeményezések a dolgozó anyák és a gyermekeik támogatására. Mert a Vitality’s tudja, mik a valódi értékek.

 

Ki választja a Vitality’s-t?

 • a tudatos, aki az összetevőkre is figyel
 • a bölcs, aki az eredményeket figyeli, nem a reklámot
 • a modern, aki diktálja és követi a trendeket
 • a hozzáértő, akinek fontosak a fejlesztések
 • a kreatív szakember választása, akinek az alkotáshoz sokféle termékre van szüksége
 • az egészségtudatos, aki vigyáz magára és vendégére
 • a kezdő szakember, aki mindent egy helyen megtalál
 • a tapasztalt, aki már első próbára tudja, mi a jó
 • az elfoglalt, aki könnyen, internetről rendelhet
 • a stílusos, aki imádja a színeket és formákat
 • a versenyző, aki megbízhat a termékben
 • a trendkövető, aki elsők között ismerheti meg az új technikákat és színeket