Hajfestékek, színezők

A Zero termékcsalád különlegessége, hogy nem csak ammóniamentes, hanem több allergiát okozó összetevőjét is kímélőbbre cserélték, kiváltva ezzel szinte minden allergén anyagot. Ennek köszönhetően a Zero a piacon kapható egyik legkíméletesebb festék.

A Hip Pop ombréhoz, melírhoz, frizurát kiemelő csíkokhoz ideális hajfesték. A kívánt hajszín és stílus elérése nagyon rövid idő alatt teljesül, rövid a hatóideje. Sokkal gyengédebb reakciót generál, mint a szőkítőporok.

A Green Collection, amely növényi kivonatokat tartalmaz, olyan kutatás eredménye, mely a festék által okozott nem kívánt kellemetlen hatás kiküszöbölésére irányult. Az alap összetevőkhöz hozzáadtak egy mályvából, cickafarkból és csalánból álló növényi keveréket.

A Tone a haj sötétebb színnel történő árnyalásának valamint szín a színben festésnek a legkíméletesebb módja. A hajszerkezeten kívül fejti ki hatását, ezáltal a haj természetes pigmentjeiben nem okoz változást.

Az ESPRESSO egy speciális ammónia- és oxidantmentes színező és tápláló hatóanyagokkal dúsított balzsam egyben. Maximálisan figyelembe veszi a haj szerkezetét, és ápoló hatóanyagainak köszönhetően újra is építi azt.

Hair Color Plus – A haj átmeneti, élénk színekkel történő árnyalására, a festék és a hajszín a felélénkítésére használható. Okozzon meglepetést fantasztikus, extravagáns színekkel, melyek 3 hajmosás erejéig tartanak! Az összes Vitality’s festékben bekeverő árnyalatként is lehet használni.

Art Color Mousse – Hajszínező hab fixáló hatással a következő hajmosásig. 14 élénk árnyalatban érhető el, ezáltal mindenki megtalálhatja a saját hajszínéhez leginkább illő, kiemelő árnyalatot.

Deco – Forradalmian új szőkítő rendszer a Vitality’s-től, mellyel a haj sérülése nélkül érhetőek el a legvilágosabb színek is. Ez a szőkítés legújabb generációja, mely végre biztonságossá és kímélővé teszi a hajszín világosítását. Tökéletes megbízhatóság és garantált eredmény.

Color Off – amikor a haj újra az eredeti színében ragyog! A Color Off hajfesték eltávolító kivételessége a mesterséges pigmentek tökéletes kimosását teszi lehetővé a hajszerkezet roncsolása nélkül.