Változatos, sokoldalú és kíváncsi: ezekkel a kifejezésekkel írja le a jövő nőjét a nemzetközi divatipar leghíresebb márkája.

A Kaleidoszkóp, a Vitality’s 2012-es színkollekciója bemutatja a nők világának számtalan oldalát, megadva a lehetőséget arra hogy önmaga keresése közben mindenki megtalálja az új megjelenését. A tipikus olasz ízlésen és érzékenységen alapulva hat múzsa öltött alakot: Sherazade, Eva, Theodora, Thurandot, Kate és Sybil. Hat lehetőség, amely bemutatja a stílust és szépséget, a hozzá tartozó végtelen lehetőségeket.


Sherazade

A csodálatos báj

Merész, kifinomult megjelenés, elbűvölő, titokzatos szépséggel… Olyan, aki egyetlen szavával képes elvarázsolni bárkit, bármikor.

Theodora

A fejedelmi báj

A stílus kifinomult királynője újfajta eleganciára vágyva. Tehetségével mindig divatos megjelenést alkot olyan apróságokkal, melyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Eva

A gyönyörű ellentmondás

A mediterrán országok fénye éteri eleganciával vegyítve, szokatlan nézőpontból mutatva az egész világot. A letisztult és határozott, kifinomult kinézet, amely elvezetett minket a szőkeség újszerű megjelenéséhez.

Kate

A lázadó lélek

Szexi városi harcos, aki hosszú lépteivel úgy tekint az életére, mintha az egy kifutón zajlana. Mindig főszereplő és újító, aki erős érzékiségét bármikor képes kifejezni.

Turandot

A meggyőző talány

A szerelem hercegnőjeként kitartással és kíváncsisággal, a Távol-Kelet erejével vált modern csábítóvá.

Sybil

A vezető érzékenység

A jövőbelátás képességének átka teszi ezt a nőt modern hősnővé; ösztönös és egyben kifinomult, miközben színeivel és textúráival magas hatásfokon csábít.