Romantikus, érzéki, modern, minimalista…

A 2015 tavaszi/nyári színek vakítóbbak, mint valaha!

Nem szükséges túlbonyolítani: csak a megfelelő fények teszik kifinomulttá és elegánssá a legegyszerűbb megjelenést. Vakuk, fények és színek teszik kontrasztossá a formák játékát: ez a tökéletes, figyelemfelkeltő megjelenés, amellyel bárki szívét meg lehet nyerni.

Inspirálódj:

Sikkes szőke

A hideg szőkébe hajló barna létrehozta a tökéletes megjelenést. Ez az érzéki szín kiemeli a nőiességet és finoman simogatja az arcot. Minimalista öltözet és pár látványos kiegészítő alkotják azt a modern és kifinomult összeállítást, amely tökéletes a középpontba vágyók stílusos nők számára.

Koktélparty

A naplemente színeivel világosított szőke a maximális fényességért és ragyogásért
Sikkes szőke + koktélparty


Robbanó pink

A fukszia színeivel világosított barna az arc kiemelésére: visszafogott sminkkel nappalra, vagy ragyogó és csábító sminkkel éjszakára. A stílus lágy vonalai mérséklik a hatást, eleganciával és személyiséggel látva el a frizurát. A tökéletes divatos megjelenés bármely napszakra és megvilágításra.

Extra Orchidea

Fényes, intenzív fukszia, amely kiemeli a haj lágy ragyogását
Pink és Orchidea


Rejtélyes szivárvány

Vibráló világos barna dúsítva kirobbanó színekkel, így hozva létre egy sokoldalú színszimfóniát. A méz magával ragadó árnyalatai meglepően kifinomult és gazdag színt eredményeznek.

Fresh Nude

Egy csepp antik rózsa, más nem is kell a nőiesség kiemeléséhez és az elvarázsoló megjelenéshez
Szivárvány és Nude


Édes méz

Az örök klasszikus hosszú haj hideg és meleg barna árnyalattal dúsítva, megkoronázandó az igéző napsugár simogatását. Egy természetes és különösen nőies megjelenés, melyen tükröződik az arcot keretbe foglaló időtlen stílus.

Világos karamell

Egy meleg és finom, tavaszt idéző szín.
Méz és Karamell


Lágy barack

Homokkal, rózsaszínnel és barackkal kombinált platinaszőke, mely lágyítja az arcot és kiemeli annak fényességét. Tökéletes, divatos kombináció azoknak, akik erőfeszítés nélkül szeretnének mély nyomot hagyni mindenki emlékezetében.

Suite Sunrise

Pezsgő és kifinomult barack, amely ragyog reggeltől estig.
Barack-Naplemente


Nézd meg, hogy készültek ezek a frizurák: