Zero

Speciális összetételű, ammónia és irritáció mentes hajfestés.

ZERO 1

Exkluzív, szabadalmaztatott termékcsalád a Vitality’s-től az egészséges és ragyogó hajért.
Az érzékeny bőr egyre gyakoribb probléma. Sokan, akik ezzel a problémával küzdenek, allergiásak, viszketéstől szenvednek, égő, vagy csípő érzést tapasztalnak hajfestés közben, és a fejbőrük kipirosodik festés után. A Vitality’s számára fontos, hogy olyan termékeket állítson elő, melyek biztonságosak, hatékonyak, és kíméletesek a bőrrel. A termékeket laboratóriumban tesztelték, hogy garantáltan ne okozzon allergiás reakciót még az érzékeny fejbőrrel rendelkező személyek esetében sem.

A Zero termékcsalád különlegessége, hogy nem csak ammóniamentes, hanem több allergiát okozó összetevőjét is kímélőbbre cserélték, kiváltva ezzel szinte minden allergén anyagot. Ennek köszönhetően a Zero a piacon kapható egyik legkíméletesebb festék.

A Zero egyedülálló technológiája lehetővé teszi, hogy a fodrászok még a legérzékenyebb hajon is kivételes eredményeket érjenek el színezés terén, mindezt a a csúcstechnológiás formulának köszönhetően teljes biztonságban.

Újjáépítés és egészséges fény

A Zero természet inspirálta összetételének hála több szinten is hatékony a haj helyreállításában. A kitin mikroszálak mélyen beépülnek a hajba, és újjáépítik azt. A szericin kívülről erősíti a hajat, azonnali tartást és fényt biztosítva.

Kitin:
A kitin a mikroszálak természetes, tengeri nyersanyagokból nyerhetők ki. A pillangó szárnyát is kitinpor lepi, ami nem mindennapi módon veri vissza a fényt. Ennek köszönhetően láthatjuk a lepkék színét olyan csodálatosnak. A Zero ugyanezt a csillogást és több tónusosságot garantálja, a minden eddiginél lélegzetelállítóbb színekért. Ezen kívül a kitin mikroszálai egyedülállóak a haj rostjainak helyreállításában is. Ezt a hatást a kitin felépítésének köszönhetjük, mely által képesek beszívni és megtartani a nedvességet, kis méretüknél fogva pedig mélyen a haj szerkezetébe épülhetnek be, így fejtve ki hatásukat.

zero

Szericin:
A szericin egy selyemből kinyerhető protein, amely képes helyreállítani a haj szerkezetét, és megelőzni a hajszálak kiszáradását. A szericin kiemelkedően sok szerint tartalmaz.A szerin egy olyan aminosav, mely képes a víz megtartására és kontrollálja a bőr, valamint a haj nedvességtartalmát. A szerinnek köszönhetően a haj olyan fényes és puha lesz mint a selyem.

Tökéletes, szikrázó színek

A Vitality’s Zero több mint 50 árnyalata fényes és csillogó végeredményt garantál. A Zero-val festett haj szikrázó, természetes hatással veri vissza a fény apró csillogásait.

Megbízható végeredmény kíméletesen

A különleges allergén-csökkentett formula és a természetes összetevők garantálják a kíméletes hajfestést. A Vitality’s márka 50 éves tapasztalata, valamint a fodrászok és a kutatók összehangolt munkája pedig a tökéletes kezelhetőséget és a megbízható eredményt.

szericinA Zero az ammóniamentes összetevőjének köszönhetően tökéletes választás érzékeny bőrű, nagyon fiatal, vagy éppen idősebb vendégeidhez valamint a szépülni vágyó kismamák hajához.

A különleges “Diamond Skin Protection” védőrétegének köszönhetően a festék molekulák nem érintkeznek közvetlenül a fejbőrrel, így a hajfesték összes összetevője csak a hajszálakra hat. Összetétele szigorú titok, de ennek a fejlesztésnek köszönhető, hogy a festéket semmilyen más nyugtató összetevővel nem kellett dúsítani, mégis irritációmentes festést garantál!