A frizurák

A természetesség és szabadság érzése az idei nyári hajtrend.

A kevésbé strukturált, nyitottabb és gyorsabban elkészíthető stílusoknak köszönhetően az arc fedetlen marad, a lágy strandhullámok pedig olyan érzést keltenek, mintha tényleg a strandról jöttünk volna.

Az új “gumi lánc” technika lehetővé teszi, hogy nagy volument adjunk a hajunknak. Maximális kreatív és sokoldalú, ami még különleges alkalmakkor is megállja a helyét.

A hajba font szalagok és különféle csomózások hihetetlenül nőiessé varázsolják az elkészített frizurát.

Avantgárd stílus

A túlzásba vitt avantgárd hajstílus igazán divat idén nyáron, mint amilyen például a naplemente fényeiben pompázó, fejedelmi méreteket öltő hajzuhatag. A világosabb rózsaszín vagy a fehérhez közelítő halványsárga színösszeállítások merész, energikus és mégis harmonikus külsőt kölcsönöznek.

Színek

Színekben a mediterrán napsütés színei köszönnek vissza, amely ragyog a tenger felszínén. Ebben a kollekcióban nagy szerepet játszanak még a homok, a citrusfélék, a fehér hibiszkusz színei.

A vágások

A részletes, határozott vonalvezetés az idei nyári trend egyik nagy visszatérője. Ez karaktert és energiát sugárző fellépést garantál.
A férfiak esetében hódít a félhosszú, fénylő hatású haj, amely oldalra vagy előre fésült, és enyhén formázott csak. A lényeg itt is a gyorsan elkészíthető haj.
A nőknél 3 stílus uralkodik ebben a kollekcióban: a laza hullámos hajstílus, és a szép, szalagokkal díszített fonatos haj, rövid hajnál a lépcsőzetes vágás, merészebb színű melírcsíkkal feldobva.