Hip Hop

Hip Pop – Ombréhoz, melírhoz, frizurát kiemelő színes tincsekhez ideális hajfesték.

hip-pop_2015_2

A gyorsabb hatóidő miatt a kívánt hajszín és stílus elérése nagyon rövid idő alatt teljesül. Sokkal gyengédebb reakciót generál, mint a szőkítőporok. Krémes az állaga, de azon a tincsen marad amire rákenjük, ezért szabadkézzel, fóliázás nélkül is létrehozhatunk a hajunkon csíkokat, színezett hajtincseket. Egy frizurához több Hip Pop festék is felhasználható, a kombinálás lehetősége határtalan. Az, hogy mennyi festéket kell kikeverni és használni, könnyedén szabályozható.

Idén is divat a több tónusú melír, amihez különösen ajánlott a Hip Pop krémhajfesték.

Könnyen, egyszerre több tónusú színt lehet felvinni a hajra. A színek mélyen beépülnek a haj szerkezetébe, ezért rendkívül tartós a világosítás ellenére is, nem fakul gyorsan. Fő különlegessége, hogy mindössze egyetlen egy lépésben extrém árnyalatokat is el lehet érni, mint amilyen pl. a magenta.

Speciális összetevőinek köszönhetően több, mint csak egy hajfesték.

Összetevői megvédik a hajat az UV sugárzástól, hidratálják és lágyítják. Tartalmaz hidrolizált keratint, ami segíti a hajszerkezeten belüli festék pigmentek fixálását. Az eredmény pedig egészséges és fényes haj, intenzív, élénk színnel!