Trilogy

Nem elég fényes és puha, esetleg száraz a hajad?

A Trilogy egyedülálló szépségkezelést fejlesztett ki a Vitality’s laboratóriumaiban, hogy a haj még csábítóbb legyen. A nők számára a haj a csábítás alapvető eleme, ami fontos szerepet játszik a személyiség megerősítésében is.
Az innovatív védő és elfedő szerkezet célja az aktív összetevők felszívódásának megkönnyítése, így a termék hatékonyságának növelése. Az intenzív fa, bársony és virágillatot megidéző termékcsalád nem nyújt kevesebbet, mint kifinomult nőiességet.

A Trilogy termékcsalád tagjai szulfát- és parabén mentesek, így a legérzékenyebb bőrűek is nyugodtan használhatják.

  • Mi az a SLES(szulfát): Habosító, mely nagyon sok kozmetikai termékben megtalálható tisztító és emulgeáló tulajdonságai miatt.
  • Mi az a parabén: Mint tartósítószer, több mint 50 éve használatos a kozmetikai, gyógyszeripari és élelmiszeripari ágazatokban.

Három növényi olaj, a masztix, szőlőmag és szerves argán regeneráló és újratöltő tulajdonságai révén a Trilogy visszaállítja a hajszálak helyes lipid-, fehérje- és ásványtartalmát. Ez a mélyreható táplálás biztosítja a lágy puhaságát a hajnak. A termékekben fellelhető szójafehérjék erőt és tartást kölcsönöznek, míg a Holt-tengeri ásványok hidratálják, egyúttal ragyogóvá varázsolják a hajszálakat.