Különböző stílusok egy ezer személyiséggel rendelkező nőnek, aki a saját változó életének, körülményeknek, érzelmeinek megfelelően cserélgeti a “bőrét”. Egyszerű, mégis összetett, mindig kreatív, harcias és bátor, modern, kész szembenézni a kihívásokkal és függetlenül a kortól és foglalkozástól élvezettel teljesíteni azokat. Megvalósít egy eredeti, elővigyázatosan alkotott és fenntartott imázst, amely modern, mégis természetes, és bemutatja a nő személyiségének összes oldalát.

“Egy kis szépség sosem ártott senkinek” érzés tökéletesen illeszkedik, miközben a modern nő szem előtt tartja saját ötleteit és elvárásait, ugyanakkor személyiségének trendekhez igazítása miatt nem fél szakértőkhöz fordulni. A tervezők és fodrászok áldott megfigyelők, akik tökéletesen értenek az ötletek megvalósításához, bizonyított és egyedi mesterségükkel pedig lelket csempésznek alkotásaikba. A segítségükkel a Vitality’s új stílusokat alkothat, utolérhetetlen csillogást adva a saját életében főszerepet játszó nőnek.

A nő így megmutathatja sikkes oldalát, amely romantikus és kifinomult, vagy az extrovertált rocker lényét egy csipetnyi erővel és határozottsággal, esetleg dívaként valamilyen újat és meghökkentőt is mutathat.


Dívák

Reflektorfényben a megigézés, a csábítás és a figyelemfelkeltés művészete. A tekintet, mely mágnesként vonzza a figyelmet, a fantázia és a valóság kölcsönhatása, mellyel egy film főszereplőjének érezheti magát mindenki.

Kiállás és gesztusok, melyekben a haj mindent elárul a karakterről és az érzelmekről. Ruhaként igazodó, rejtélyes, csintalan, csábító frizurák, viselőjük extra hosszú kesztyűkben és csizmákban, napszemüveg mögé rejtőzve. Pont mint a dívák.


Fantázia

Leomló, göndör tincsek, féktelen loknik, változó, extrém hajhosszok, színek és stílusok amelyek testet öltenek és kiemelik a személyiséget és annak erejét, elevenségét és energiáját. Nők, akik játékosan kacsintanak az életre és kihívnak mindenkit maguk körül.

Egy kinyilatkoztatás, amely egyértelműen kifejezi a másokért tenni akarás vágyát és megmutatja, mennyire lehetséges kommunikálni a képzelet és a fantázia által inspirált, vakmerő kódokkal és szimbólumokkal.


Románc

A képzelethez vezető érzelmek, amelyek egy mindig lenyűgöző atmoszférát teremtenek és kifejezik a gyengéd, visszafogott, finom erőt, amely ugyanakkor magabiztos és határozott.

A tökéletesen nőies nő, aki miközben elutasítja a mindennapi gyakorlatiasságot, eleganciára törekszik. A nő, aki a haján, öltözködésén, sminkjén keresztül szeszélyes álmokat csempész az életébe. Aki lágy, kecses és kegyes, éteri, néha azonban kis híján naiv és aki így bizonyítja, hogy a fiatalság és a románc létezhet egymás mellett.


Katalógus

Lapozz bele a Sikk & Rock kollekció katalógusába: