Babamesék kollekció – haj a Gandini team-től

bellezzaCsodálatos játék egy nő számára frizurájának változtatása; lehetőség megmutatni személyiségének különböző oldalait: a romantikusat, a különcet, a divatosat és az álmodozót.

Övé a felfedezés íze, a porcelánbabák időtlen tökéletessége. Ahogy a porcelánbabák is kifogástalan mestermunkák eredményei, minden nő arra törekszik, hogy a haj mesteremberei foglalkozzanak vele: a fodrászok. Értékes szövetségesek és bizalmasok, társak a szépség játékában. Ők azok, akik egyedüliként megértik és kifejezik a nők vágyait, hajvágással és színezéssel érve el az exkluzivitás utánozhatatlan érzését.

A fodrászok feladata egy megbízatás, amely a nőt saját választott történetének főszereplőjévé teszi egy olyan egyedülálló tündérmesében, amelyhez a Vitality’s egy csipetnyi ellenállhatatlan egyediséget ad.

Az élénk és trendi végeredmény így talál kifejezésre a Vitality’s eklektikus légkörű babaházában.

Balzac: “A nők érzelmet akarnak. Mindenáron.”


Romantikus

„Egész álomvilágot zár magában a hajad: tele van árbocokkal és vitorlákkal; nagy tengereket zár magába, kalandos szelei kedves égtájak felé sodornak, ahol kékebb és mélyebb az ég…”
Charles Baudelaire

A nőiesség és csábítás kifinomult játéka, egy olyan mai nő ellenállhatatlan élvezete, aki szeret elmerülni a felbecsülhetetlen álomszerű atmoszférában, ahol már semmit sem szükséges változtatni. Minden részletében tökéletes ez, ahol hagyhatja magát lenyűgözni a romantikus pezsgő árnyalattal és a csodálatos hajstílussal, ami a tündérmesék és a valóság határán létezik.


Party stílus

“Az elegancia nem azt jelenti, hogy észrevesznek, hanem azt, hogy emlékeznek rád.”
(Giorgio Armani)

Az elegáns nőt az összeszedettség csodája, az ügyetlenség hiánya és a tökéletes harmónia jellemzi. Az idő könnyedén telik a lágy hullámok, hosszú loknik, a vágások és copfok között.


Bizarr stílus

“Szépség és valóság, erre van szükség; de a szépséget is a valóból kell merítenünk.” (Blaise Pascal)

A nőies stílus ma a trendalkotó eredetiség váratlan érintését takarja.
Teret enged a legtermékenyebb kreativitásnak, kirobbanó színeinek frissességével csábít, elragadó tömegével és ritmusával pedig meghódít.


Katalógus

Lapozz bele a Babamesék katalógusába: