Art

A Vitality’s Art festékcsaládja minden eddiginél jobb tartósságot és nagyobb stabilitást, jobb színmegtartást garantál. Azonban a piacon kapható legtöbb márkával ellentétben a Vitality’s nem az erős vegyszerekkel, hanem laboratóriumban fejlesztett, kíméletes összetevőkkel és növényi hatóanyagokkal éri el a tökéletes végeredményt.

Természetes összetevőket és hatóanyagokat kombináltak a magas pigment tartalommal, így növelték az színek élénkségét és ezzel egy időben biztosították a haj és a fejbőr védelmét. Minden tubus festék mellett található egy kis tasak, benne az aranyat érő, védő formulával rendelkező, tápláló olajjal, mely védi a hajat a festés közben, és még magasabb fényt garantál.

Növényi hatóanyagok és vegyészi pontosság. A maximális védelemért többek között a népgyógyászatban is használt kamilla, hársfa, valamint körömvirág kivonatok felelnek. Az agresszív vegyszerek elhagyásának illetve csökkentésének köszönhetően az Art festékek egyedülálló illata kellemessé teszi a hajfestést. Laboratóriumban fejlesztett összetételének hála a pigmentek mélyen, de kíméletesen épülnek be a hajba, így a színek tartóssága és fénye örömmé varázsolja a frizura viselését minden nap.

kamilla körömvirág hársfa
TULAJDONSÁG ELŐNY EREDMÉNYEK
Zsíralkoholok mikroemulziója. Regenerálja  a keratint, újraépíti a haj szerkezetét. Előkészíti a hajszálat, hogy felvegye a pigmenteket.
A festékek mellé jár egy adag ápoló ART olaj,ami többek között jojoba-, rizs- és olíva olajat tartalmaz. Az olajat a festékkel kell összekeverni. Lágyítja a haj külső rétegét és védi a fejbőrt. Védi a hajszálat és a fejbőrt, a haj puha és fésülhető.
Speciális fejlesztésű, szabályozott oxidációjú keverék. A színezőkeverék fokozatosan és gyengéden behatol a hajszálba, és átszínezi a melanint, a haj természetes pigmentjét. A színfedés egységes, és még sok mosás után is fakulás mentes lesz.
Ellenőrzött lúgosság, alacsony ammóniatartalom Kevésbé agresszív, így csökkenti a hajkárosodás esélyét. A haj a festés során nem károsodik.
Védő hatás az olyan természetes összetevőknek köszönhetően, mint a kamilla, a mályva, a hárs és a körömvirág. Gyulladáscsökkentő, hidratáló és nyugtató hatás a növényi kivonatoknak köszönhetően. Kevesebb sérülés és bőrirritáció.

SZÍNEK

A képre kattintva megnézheti nagy méretben!