Art Absolute Pure Mixton

2950 Ft

Speciális mixton 4 árnyalatban.

Ammóniamentes tiszta pigment a sokkal élénkebb szín érdekében és az Art hajfestékek intenzitásának növeléséhez. Több fényt, csillogást, hosszantartó és erőteljes színhatást biztosít. Segítségével nagyobb élénkség, jobb tartósság, több árnyalat érhető el.

4 árnyalat: fuxia, narancs, piros, arany. A festék hatékonysága csak az Art Performer Oxydant használata mellett garantált!

Mihez ajánljuk:

  • keverőárnyalatként az Art festékek intenzívebbé tételéhez
  • hajszín korrekciónál színtónus finomításához
  • egyedi árnyalatok kikeveréséhez

Kiszerelés: 60 ml

Keverési arány:

Az Art Absolute festékhez hozzáadva használjuk, általában 25g – 50g mennyiséget.

Bekeverő árnyalatok:
2/01…1 fuxia
2/01…2 narancs
3/01…3 piros
2/01…4 arany

Használata: Art Absolute Pure-t nem lehet önmagában használni, bekeverhető színként szolgál a szín árnyalatának kihangsúlyozására. Az ammóniamentes Art Absolute Pure különleges összetevője lehetővé teszi használatát a Tone színezővel, a Green Collection festékével és a Zero-val egyaránt.

Leírás

Védelem + mélyen beépülő, tartós színek.

A Vitality’s Art festékcsaládja minden eddiginél jobb tartósságot és nagyobb stabilitást, jobb színmegtartást garantál. Azonban a piacon kapható legtöbb márkával ellentétben a Vitality’s nem az erős vegyszerekkel, hanem laboratóriumban fejlesztett, kíméletes összetevőkkel és növényi hatóanyagokkal éri el a tökéletes végeredményt.

Tápláló olaj minden Art Absolute festékhez.

Természetes összetevőket és hatóanyagokat kombináltak a magas pigment tartalommal, így növelték az színek élénkségét és ezzel egy időben biztosították a haj és a fejbőr védelmét. Minden tubus festék mellett található egy kis tasak, benne az aranyat érő, védő formulával rendelkező, tápláló olajjal, mely védi a hajat a festés közben, és még magasabb fényt garantál.

Növényi hatóanyagok és vegyészi pontosság

A maximális védelemért többek között a népgyógyászatban is használt kamilla, hársfa, valamint körömvirág kivonatok felelnek. Az agresszív vegyszerek elhagyásának illetve csökkentésének köszönhetően az Art festékek egyedülálló illata kellemessé teszi a hajfestést. Laboratóriumban fejlesztett összetételének hála a pigmentek mélyen, de kíméletesen épülnek be a hajba, így a színek tartóssága és fénye örömmé varázsolja a frizura viselését minden nap.

kamilla    körömvirág     hársfa