Intensive Re-Integra

Intensive Re-Integra – A nők többsége erős, egészséges, vastag-szálú és fényes hajat szeretne. Sok tényező van azonban, amelyek megakadályozzák, hogy sikerüljön elérni ezeket az eredményeket, mint például a stressz, a helytelen táplálkozás, szmog, agresszív hatású hajápolási termékek. Ezek mind-mind károsak a szépségre.
A Re-Integra minden olyan elemet, összetevőt alkalmaz, amik fontosak a haj egészségének megőrzéséhez, gyönyörű kinézetéhez.

Belülről regenerál és építi újjá a hajat

A haj alkotóeleme a keratin, az aminosavak, cukrok, lipidek, víz, ásványi sók. A Re-Integra helyreállítja az összetevők, tápanyagok egyensúlyát.

Solar Vitis

  • Ásványi sók és cukrok: mélyen behatolnak a hajba és rehidratálják azt, fényessé teszik.
  • Keratin és aminosavak (alanin, valin, arginin): rekonstruálnak, újjá építik a haj szerkezetét.
  • Ceramidok: táplálják, erősítik a hajat.
  • Vitacell-Repair: stimulálja és ösztönzi a hajhagymák keratinizációját. Az eredmény szemmel látható a haj növekedésétől kezdve.

A Re-Integra a Vitacell-Repair által regenerálja és javítja a haj belső szerkezetét

A Vitacell-Repair a Vitality’s legújabb laboratóriumi innovációja. Kiváló  ellenszere a haj gyengülésének és elöregedésének, köszönhetően a Solar Vitis-  ből kivont növényi őssejteknek.

Re-Integra. Rekonstruál.

  • Aktív földközi-tengeri összetevők a spezzanoi termál vízből kinyerve. Antioxidáns tartalma által hidratál.
  • Phoenix Dactylifera: remineralizáló hatása van, azaz hasznos ásványi anyagokat épít a haj szerkezetébe, azon kívül hidratáló antioxidáns is található benne.
  • Vitacell-Repair: serkenti a hajhagyma keratinizációs folyamatát, a haj legmélyétől rekonstruál.

Többszintű kezelés

Új, teljes, többlépcsős kezelés az egészségesebb hajért. Lépésről lépésre történik a haj gondos kezelése a két regeneráló fiolával. A kezelést két különálló szakaszra bontjuk:

Első fiola – visszaállít: Amellett hogy a hajszerkezet mélyéig regenerál, pihentető hatással van a fejbőrre is.  A fejbőrbe történő alapos bemasszírozásával, főképp ha a fejen található energiapontokat (Governing Vessel Meridians) kezeljük, a kezelés még hatékonyabbá válik.

Második fiola – regenerál: az összes aktív összetevőt beépíti a hajba, javítva a Re-Integra kezelésének eredményét.