Ajánlataink

Csomagban jobb!

Oktatófodrászaink olyan csomagokat állítottak össze , melyekbe a legkedveltebb termékeinket válogatták, így nem hiányozhatnak egyetlen polcról sem. Ráadásul ezeket az összeállításokat kedvezménnyel vásárolhatod meg: a kezdőcsomagokhoz extra ajándékok járnak, kisebb csomagjainkban pedig a legnépszerűbb termékeinket próbálhatod ki! Most jobb áron juthatsz termékeinkhez!

Kezdőcsomagok

A haj és fejbőr egészségének megőrzése és fenntartása a legfőbb célunk. Termékeinket úgy fejlesztettük ki, hogy a legminimálisabbra csökkentsük a vegyi anyag tartalmukat, helyette pedig minél több gyógynövénykivonattal gazdagítsuk hajfestékeinket, hajápolóinkat és formázóinkat. Az eredmény pedig mindig tökéletes. A Vitality’s termékek a frizurák készítését egy kreatív, alkotó folyamattá, valódi művészetté varázsolják.
Álmodj akár élénk színeket, alkoss akár vadító hullámokat, vagy formázz akár extrém hajkölteményeket, a Vitality’s sosem hagy cserben. Mutasd meg vendégeidnek is az igazi minőséget, amely maximálisan ügyel az egészségre és megbízhatóan garantálja a kívánt eredményt!

Hajápoló csomagjaink

Ha egy komplett kezelést szeretnél egy adott hajproblémára, válassz hajápoló csomagajánlataink közül! Zsíros, korpás, lelapuló, töredezett hajra is kínálunk teljes megoldást az Aqua Intensive termékeivel. Ezekbe a csomagokba beválogattunk hajformázókat is, hogy az ápolás után a legjobb termékekkel adj stílust, formát, volument a hajadnak! Így lesz ápolt hajad és tökéletesen formázott frizurád!

Hajformázó csomagjaink

Ajánlatainkat úgy állítottuk össze, hogy minden stílushoz megtalálhasd a legjobb választást, legyen akár göndör, egyenes, dús, vagy maximálisan egyedi formázású! A WehO hajformázó termékek mellett találhatsz még dauerhez tökéletesen alkalmas Smart Waves hajhabot is a csomagban.választást, legyen akár göndör, egyenes, dús, vagy maximálisan egyedi formázású! A WehO hajformázó termékek mellett találhatsz még dauerhez tökéletesen alkalmas Smart Waves hajhabot is a csomagban.