Art Oxydant – 20 vol. (6%)

2550 Ft

Krémes előhívó az Art hajfestékekhez. 20 vol. 6%

Az Art Absolute krémhajfestékhez keverve tökéletes hatást biztosít, négy különböző erősségben kapható. Magas stabilitású, lágy és krémes állagú termék, használata során nem folyik. Kellemes, kókusz illattal.

Mihez ajánljuk:

  • szín a színben festéshez
  • 2 árnyalatnyi világosításhoz
  • ősz haj festéséhez

Kiszerelés: 1000 ml

Cikkszám: 2/20.04070 Kategória: Címkék: , , , , , ,

Keverési arányok:

1:1,5 – általános színeknél, kevés ősz hajszálnál

1:1 – ősz hajnál, vagy intenzív színeknél

1:3 – ultraszőke árnyalatoknál

Fémmentes keverőtálkában keverjük el az ART hajfestékekkel.

Leírás

Védelem + mélyen beépülő, tartós színek.

A Vitality’s Art festékcsaládja minden eddiginél jobb tartósságot és nagyobb stabilitást, jobb színmegtartást garantál. Azonban a piacon kapható legtöbb márkával ellentétben a Vitality’s nem az erős vegyszerekkel, hanem laboratóriumban fejlesztett, kíméletes összetevőkkel és növényi hatóanyagokkal éri el a tökéletes végeredményt.

Tápláló olaj minden Art Absolute festékhez.

Természetes összetevőket és hatóanyagokat kombináltak a magas pigment tartalommal, így növelték az színek élénkségét és ezzel egy időben biztosították a haj és a fejbőr védelmét. Minden tubus festék mellett található egy kis tasak, benne az aranyat érő, védő formulával rendelkező, tápláló olajjal, mely védi a hajat a festés közben, és még magasabb fényt garantál.

Növényi hatóanyagok és vegyészi pontosság

A maximális védelemért többek között a népgyógyászatban is használt kamilla, hársfa, valamint körömvirág kivonatok felelnek. Az agresszív vegyszerek elhagyásának illetve csökkentésének köszönhetően az Art festékek egyedülálló illata kellemessé teszi a hajfestést. Laboratóriumban fejlesztett összetételének hála a pigmentek mélyen, de kíméletesen épülnek be a hajba, így a színek tartóssága és fénye örömmé varázsolja a frizura viselését minden nap.

kamilla    körömvirág     hársfa