Akció!

Energia csomag hajhullás ellen

12400 Ft

Töltsd fel maximális energiával a haj szerkezetét az Energia csomag segítségével! Az Energia sampon és ampullás kúra együttes ereje megerősíti a hajhagymákat, visszafordítja a hajhullást és serkenti a haj növekedését. Hogy még hatékonyabb legyen a kezelés, arról pedig a Specialisti előkészítő és balancer gondoskodik. Az előkészítő mélyen megtisztítja a fejbőrt, a balancer pedig visszaállítja a fejbőr pH értékét a legoptimálisabbra.

Az Energia csomag tartalma:

  • 1 db Intensive Energia sampon (250ml)
  • 1 db Intensive Energia ampulla (8×7 ml)
  • 1 db Intensive Specialisti előkészítő
  • 1 db Intensive Specialisti balancer

Mihez ajánljuk:

  • Hajhullás gyógyítására
  • Hajhagymák megerősítéséhez

Elfogyott

Leírás

Zavar, hogy bármit teszel, hullik a hajad? Sok terméket kipróbáltál, de nem hozott látványos javulást? Ha igen, akkor van egy jó hírünk: A hajhullásnak ezennel vége! Az Energia csomag mindent tartalmaz, ami a hajhagymák megerősítéséhez, a haj növekedésének serkentéséhez kell.

Intensive Energia sampon – Tisztítja és erősíti a hajszálat. A természetes eredetű összetevők, mint például a koffein, a menta és a szalicil sav serkentik a hajnövekedést, míg a Vitaxil (természetes almakivonat) javítja a fejbőr keringését. A bizsergető frissesség már hajmosás közben is érezhető.

Intensive Energia ampulla – Hajhullás elleni energizáló kúra. A fejbőrbe masszírozva erősíti a haj szerkezetét és meghosszabbítja az életciklusát. Természetes eredetű Vitacell-Tec sejtek táplálnak és a fejbőr stimulálásával serkentik a hajnövekedést. Javítja a fejbőr vérellátását, a haj erősebb és ellenállóbb.

Intensive Specialisti előkészítő – Tisztító hatású fejbőr előkészítő oldat. Eltávolítja a szennyeződéseket és felkészíti a fejbőrt az adott Intensive kúra befogadására.

Intensive Specialisti balancer – Segít megtartani a fejbőr optimális állapotát. Az Intensive Aqua kúrák és ampullák kezelése után közvetlenül alkalmazzuk. Biztosítja a hidrolipidek és a fejbőr Ph-jának egyensúlyát az Intensive Aqua kezeléseket követően. Bármelyik Intensive Aqua termékkel kombinálva hatékony.

energia csomag