Technica Kétfázisú Kondícionáló Spray

3600 Ft

Kétfázisú kondicionáló spray festett hajra.

Ápoló anyagokban gazdag összetevői azonnal hidratálják a hajat. Az aminosavakból álló selyem proteinek újraépítik a hajszálat, gátolják a töredezését és bezárják a vizet aminek köszönhetően a haj hidratált marad. A zöld tea kivonat antioxidáns hatású mely védi a hajat az UV sugárzástól. A filmképző összetevőknek köszönhetően a haj lágy tapintású, selymesen fényes és könnyen kifésülhetővé válik.
A Technica Color+ termékcsalád tagjai parabének és szulfátok felhasználása nélkül készülnek, ezért különösen gyengéden ápolnak.

Speciális összetevők:

  • Selyem proteinek: táplálják és lággyá teszik a hajat.
  • Zöld tea: antioxidáns, amely védi hajad az UV sugárzástól.
  • Filmképző összetevők: hatására a haj könnyen kifésülhetővé válik, csillogó és selymes hatású lesz.
Selyem proteinek zöld tea Poiszilanok

Mihez ajánljuk:

  • festett haj kondicionálásához
  • a festett haj külső és belső táplálásához
  • könnyen kifésülhető, selymesen lágy festett hajhoz
  • hidratált, rugalmas hajhoz

Kiszerelés: 200 ml

Használat előtt a terméket fel kell rázni, hogy mindkét fázis hatása aktivizálódjon.
5-6 nyomással pumpálja közvetlenül a törölköző száraz hajra. A speciális adagoló segítségével egyenletesen eloszlik a hajon. Ne öblítse ki. Fésülje át és igazítsa a kívánt hajviseletre

Leírás

TechnicaA Technica Color+ egy festett hajra kifejlesztett termékcsalád, melyet a hajszín védelmére ajánlunk.

A  nők több, mint 60%-a festi a haját. Mind hosszan tartó színre vágynak és egyre többen tapasztalják, hogy fejbőrük érzékeny. Ezért olyan fontos, hogy olyan termékeket használjunk, melyek hosszan tartó színt biztosítanak, miközben csökkentik a bőrirritációk kialakulásának esélyét is.

Tartósabb szín, fényesebb haj

A Technica Color+ termékcsaládot speciálisan a festett haj ápolására fejlesztették a haj stabilitásának és fényének megőrzése érdekébe. Összetevői védik a hajszínt a fakulás ellenés a kivételes fixáló pigmenteknek köszönhetően akár 33%-al fényesebb lesz a haj. A Color+ termékekkel mélyen a hajba zárhatjuk a festéket. Ennek eredményeképpen a szín 40%-kal tartósabb (Cosmetic Science Technology 2008), és a festett hajszín a következő festésig gyönyörű marad.

Egyedülálló, csökkentett allergén-tartalom

A klinikai kutatások, melyekben bőrérzékenységre hajlamos emberek reakcióit vizsgálták, azt mutatják, hogy a para-hidroxibenzonát és a szulfátok irritációt okozhatnak. A  para-hidroxibenzonátok egy olyan tartósítószer család tagjai, melyeket előszeretettel alkalmaznak a szépségiparban, gyógyszeriparban, és élelmiszeriparban. A szulfátok (kiváltképp a SLS) tisztító hatású anyagok, melyeket olyan termékek tartalmaznak, mint például a fogkrém, habfürdő, borotvahab, sampon, stb. az allergiás reakciók elkerülése végett ezeket az összetevőket más, kevésbé allergén komponensekkel helyettesítették.

A Technica Color+ termékcsalád tagjai parabének és szulfátok felhasználása nélkül készülnek, ezért különösen gyengéden ápolnak.