Colore Hajfestés Utáni Keratinkúra

8250 Ft

Színpigment fixáló kúra festett hajra.

Innovatív kezelés, mely lehetővé teszi a hajszerkezeten belüli festék pigmentek fixálását, ezzel biztosítja a festett haj élettartamát és fényét. A keratin, rizs protein és fekete ribizli kivonat összetételű Nutrikoncentrátum (1. sz. flakon) táplálja, fényessé és selymesen puhává varázsolja a hajat.  A festék aktivátor (2. sz. flakon) a Földközi-tengeri térségben lévő spezzanoi termál víz aktív elemeit tartalmazza, melyet a „Chroma save” formulával gazdagítottak, ezzel biztosítva a festék hosszú élettartamát.

A festés utáni keratin kezelés formulájának aktiválása a Nutrikoncentrátum (1. sz. flakon) és az Aktivátor (2. sz. flakon) összekeverésével történik. Az aktiválási folyamat végét nagyon könnyen felismeri, ugyanis a két folyadék összekeverés során rózsaszínű zselévé változik, amely tökéletesen rásimul és mélyen bejut a hajszálakba, fixálja a festék pigmentjeit, ezzel intenzívebb eredményt és a festett haj hosszabb élettartamát biztosítja.

Speciális összetevők:

 • Hidrolizált keratin: a keratin a haj természetes összetevője. Regenerálja a kapilláris rostokat, hogy új életet leheljen a hajba.
 • Light plus: innovatív összetevő, amely kitűnően helyettesíti a szilikont, növeli a haj ragyogását.
Hidrolizált keratin    Poiszilanok

Mihez ajánljuk:

 • festett hajhoz
 • festett haj ápolásához
 • festett haj színének megőrzéséhez
 • haj fényessé tételéhez
 • minden hajfestés után

Kiszerelés: 100 ml nutrikoncentrátum + 100 ml festékaktivátor

Keverjen össze azonos mennyiségű Nutrikoncentrátumot (1. sz. flakon) és Aktivátort (2. sz. flakon), a haj hosszának és sűrűségének megfelelően. Általában egy kezeléshez 10-10 ml elegendő. Keverje, amíg zselé állagú nem lesz. Ecsettel vigye fel a törölközővel megszárított hajra. Válassza szét a haját  nagyobb részekre és masszírozza be a terméket a hajtövektől a haj végekig. Hagyja 5 percig hatni. Fésülje át és alaposan öblítse le, ezt követően szokásos módon formázza haját.

Leírás

Intensive Colore A hajszín fontos része a személyiségnek és a szépségnek. A haj színe a női szépség és megjelenés legfontosabb része. Éppen ezért természetesnek, csillogónak kell lennie mindig és mindenkor.  Éppen ezért fenn kell tartani a vitalitását, csillogását. A haj intenzív, élénk színét az agresszív samponok, az UV sugárzás, hajformázó termékek mind-mind veszélyeztetik idővel. Ezért szükséges a színes pigmentek rögzítése a haj szerkezetén belül, így megőrizhető a szín hosszú élettartama, intenzitása.

Speciális összetevők:

intensive-colore2

 • Aktív földközi-tengeri összetevők a spezzanoi termál vízben: antioxidáns hatású és polifenolokban gazdag levelek, melyeket a kitünő tulajdonságokkal rendelkező, spezzanoi fürdőben lévő Thurio forrásból nyertek. Tiszta, termál, földközi-tengeri koncentrátum, mely 40% olíva levélből, 30% narancsfa levélből és 30% mandarinfa levélből tevődik össze.
 • Színmegőrzés: természetes antioxidánsok szinergikus kombinációja a hajfestés utáni ápoláshoz, kezeléshez. Védi a haj fehérje-szerkezetét az oxidatív stressztől (azaz minden olyan állapottól, amikor a prooxidánsok és az antioxidánsok egyensúlya eltolódik az előzőek javára. Az antioxidáns – prooxidáns egyensúly fenntartása az egészség megőrzésének fontos eszköze). Ezáltal megakadályozza a haj színfakulását. Védi a hajat a túlzott hő- vagy a külső hatások ellen, mint például: szmog, füst, napfény, stb.
 • Fekete ribizli: természetes antioxidáns, amely a sejtek öregedését lassítja.
 • Hidrolizált rizsprotein: a haj kapilláris rostjait javítja, volument ad a hajnak. Segíti a haj könnyed kifésülését, a haj selymes és puha lesz tőle.
Aktív földközi-tengeri összetevők    Színmegőrzés    Fekete ribizli    Polimer XL