Colore Hajfestés Utáni Pakolás

4650 Ft

Intenzív hajpakolás festett hajhoz.

Garantálja, hogy a festett haj ragyogóvá és fényessé válik. Véd a szín kifakulásától, intenzitásának csökkenésétől. A rizsproteinek intenzíven táplálják a hajat, puhává és könnyen kifésülhetővé varázsolják.

Speciális összetevők:

  • Shine & Soft: növényi alapú aktív összetevő, amely megakadályozza a haj sztatikusságát. Rendkívüli ragyogást és lágyságot eredményez.
  • D-panthenol (B5 vitamin): kiváló a haj nedvességének megtartására, extra hosszú ideig biztosítja a tincsek hidratáltságát.
Poiszilanok    D-panthenol

Mihez ajánljuk:

  • festett hajhoz
  • festett hajszín megőrzéséhez
  • haj puhává és fényessé tételéhez
  • sztatikusság ellen

Kiszerelés: 250 ml

A pakolásból vigyen fel szükséges mennyiséget a haj egész hosszára. Masszírozza át és hagyja 5 percig hatni. Fésülje át és alaposan öblítse ki.

Leírás

Intensive Colore A hajszín fontos része a személyiségnek és a szépségnek. A haj színe a női szépség és megjelenés legfontosabb része. Éppen ezért természetesnek, csillogónak kell lennie mindig és mindenkor.  Éppen ezért fenn kell tartani a vitalitását, csillogását. A haj intenzív, élénk színét az agresszív samponok, az UV sugárzás, hajformázó termékek mind-mind veszélyeztetik idővel. Ezért szükséges a színes pigmentek rögzítése a haj szerkezetén belül, így megőrizhető a szín hosszú élettartama, intenzitása.

Speciális összetevők:

intensive-colore2

  • Aktív földközi-tengeri összetevők a spezzanoi termál vízben: antioxidáns hatású és polifenolokban gazdag levelek, melyeket a kitünő tulajdonságokkal rendelkező, spezzanoi fürdőben lévő Thurio forrásból nyertek. Tiszta, termál, földközi-tengeri koncentrátum, mely 40% olíva levélből, 30% narancsfa levélből és 30% mandarinfa levélből tevődik össze.
  • Színmegőrzés: természetes antioxidánsok szinergikus kombinációja a hajfestés utáni ápoláshoz, kezeléshez. Védi a haj fehérje-szerkezetét az oxidatív stressztől (azaz minden olyan állapottól, amikor a prooxidánsok és az antioxidánsok egyensúlya eltolódik az előzőek javára. Az antioxidáns – prooxidáns egyensúly fenntartása az egészség megőrzésének fontos eszköze). Ezáltal megakadályozza a haj színfakulását. Védi a hajat a túlzott hő- vagy a külső hatások ellen, mint például: szmog, füst, napfény, stb.
  • Fekete ribizli: természetes antioxidáns, amely a sejtek öregedését lassítja.
  • Hidrolizált rizsprotein: a haj kapilláris rostjait javítja, volument ad a hajnak. Segíti a haj könnyed kifésülését, a haj selymes és puha lesz tőle.
Aktív földközi-tengeri összetevők    Színmegőrzés    Fekete ribizli    Polimer XL