Colore Sampon Festett Hajra – 250 ml

3650 Ft

Festés utáni színvédő hajsampon.

Finoman tisztítja a hajat, eltávolítja róla az alkáli maradványokat, ami a festés során maradt a hajszálakon. A savas pH-jának köszönhetően megakadályozza, hogy a szín elveszítse az intenzitását, megváltozását. Speciális összetevői segítik a színpigmentek bezárását a haj szerkezetébe, ezáltal a szín hosszan tartóvá, a haj fényesebbé válik.

A hajszín számos veszélynek van kitéve: az agresszív, nem megfelelő samponok, az UV-sugárzás, és a hajformázó termékek is károsítják annak intenzitását. Éppen ezért van szükség a színpigmentek hajszerkezetbe való rögzítésére, hiszen csak így lehet tartós és intenzív a hajszín.

Speciális összetevők:

  • Alkil-glukosid: természetes kókuszkivonat, amely bőrbarát.
  • Polyquaternium 10: kondicionáló, antisztatikus hatású, javítja a haj kifésülhetőségét.
Alkil glukosid    Polyquaternium 10

Mihez ajánljuk:

  • festett hajra
  • színfakulás ellen
  • élénk színek megőrzéséhez

Kiszerelés: 250 ml

Vigye fel a nedves fejbőrre és hajra. Masszírozza át. Habosítsa fel, hagyja hatni pár percig, majd alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg.

Leírás

Intensive Colore A hajszín fontos része a személyiségnek és a szépségnek. A haj színe a női szépség és megjelenés legfontosabb része. Éppen ezért természetesnek, csillogónak kell lennie mindig és mindenkor.  Éppen ezért fenn kell tartani a vitalitását, csillogását. A haj intenzív, élénk színét az agresszív samponok, az UV sugárzás, hajformázó termékek mind-mind veszélyeztetik idővel. Ezért szükséges a színes pigmentek rögzítése a haj szerkezetén belül, így megőrizhető a szín hosszú élettartama, intenzitása.

Speciális összetevők:

intensive-colore2

  • Aktív földközi-tengeri összetevők a spezzanoi termál vízben: antioxidáns hatású és polifenolokban gazdag levelek, melyeket a kitünő tulajdonságokkal rendelkező, spezzanoi fürdőben lévő Thurio forrásból nyertek. Tiszta, termál, földközi-tengeri koncentrátum, mely 40% olíva levélből, 30% narancsfa levélből és 30% mandarinfa levélből tevődik össze.
  • Színmegőrzés: természetes antioxidánsok szinergikus kombinációja a hajfestés utáni ápoláshoz, kezeléshez. Védi a haj fehérje-szerkezetét az oxidatív stressztől (azaz minden olyan állapottól, amikor a prooxidánsok és az antioxidánsok egyensúlya eltolódik az előzőek javára. Az antioxidáns – prooxidáns egyensúly fenntartása az egészség megőrzésének fontos eszköze). Ezáltal megakadályozza a haj színfakulását. Védi a hajat a túlzott hő- vagy a külső hatások ellen, mint például: szmog, füst, napfény, stb.
  • Fekete ribizli: természetes antioxidáns, amely a sejtek öregedését lassítja.
  • Hidrolizált rizsprotein: a haj kapilláris rostjait javítja, volument ad a hajnak. Segíti a haj könnyed kifésülését, a haj selymes és puha lesz tőle.
Aktív földközi-tengeri összetevők    Színmegőrzés    Fekete ribizli    Polimer XL