Sole Hajápoló Spray Nyári Időszakra

4350 Ft

Simító hajkondicionáló, igénybe vett hajra.

Lemosást nem igénylő hajkondicionáló spray, amely könnyen és gyorsan használható. Kisimítja a haj felületét és antisztatikussá teszi.

Speciális összetevők:

  • Méz: a hajat azonnal puhává és fényessé teszi.
  • Szerves argánolaj: Omega-6 zsírsavakkal, amik megvédik és javítják a fejbőrt és a hajat, illetve E-vitaminnal, ami pedig egy olyan antioxidáns, ami kitűnő ellenszere a bőr idő előtti öregedésére és a szabad gyökök káros hatására.
Méz Argánolaj

Mihez ajánljuk:

  • haj fényesítéséhez
  • haj lágyításához
  • könnyű kifésülhetőséghez
  • igénybe vett hajhoz

Kiszerelés: 150 ml

Alkalmazza hajmosás után hajvégekre vagy az egész hajra. Használata ajánlott napozás előtt vagy a nyári medencés vagy tengeri fürdőzés után közvetlen. Ne öblítse.

Leírás

Intensive Sole – A bőr és a haj van leginkább kitéve nyáron a Nap káros sugarainak, a tenger vagy medence vizének. Így speciális termékekre van szükség ahhoz, hogy megvédjék, hidratálják és táplálják a hajat nyáron is. A Vitality’s által megalkotott „Sole” család egy egészen új szintre emeli a haj megóvását.

Földközi-tenger aktív összetevői a hajápolásban

Minden Intensive termék alapját egy különleges földközi-tengeri koncentrátum alkotja, mely 40% olíva levélből, 30% narancsfa levélből és 30% mandarinfa levélből valamint a spezzanoi termálvízből tevődik össze. A növényi kivonatok kiváló antioxidáns hatásúak, polifenolokban gazdagok, és hatékonyan egészítik ki a termálvíz hatását.

Olíva Narancslevél Mandarinlevél