Definition Hajfény Olaj

3990 Ft

Hajfény olaj sima és fényes frizurákhoz.

Thermo Protection Complex-et tartalmaz, mely védi a hajat a túlzott hő- vagy a külső hatások ellen. A hajnak egészséget és frissességet kölcsönöz, megvédi a haj szerkezetét.

Tartás: 0

Fényesség: 4

(4= legerősebb/legfényesebb, 0= leggyengébb/matt)

Mihez ajánljuk:

  • haj fényessé tételéhez
  • frizura simításához

Kiszerelés: 100 ml

Egy két cseppet oszlasson szét a kezében, majd vigye fel a nedves, vagy törölköző-száraz hajra. Fésülje át, majd a formázza a frizurát kívánsága szerint. Az elkészült frizurára igény szerint vigyen fel további 1-2 cseppet, majd ujjaival formázza a végső kialakítást.

Leírás

A Definition formázó termékek színe a fehér. A hab, a hajlakk, a hajfény, a krém, a hajfény cseppek, a formázó wax, és a hajvédő folyadékok mind értékes eszközök egy fodrász kezében. A bal oldalon található szám jelzi a tartás erősségét, a jobb oldali szám pedig a csillogás mértékét jelöli.

WehO

A WehO a Vitality’s professzionális formázó márkája,

mely új formulával, stílussal, és grafikával jelentkezik. A WehO minimalista és divatos, egyszerű és elegáns, formatervezett és letisztult. A csomagolás is ezt az elvet tükrözi, a számok és a színek tiszta, egyszerű dizájnján könnyen eligazodhatunk.

A WehO filozófiája egy magas szintű, csúcskategóriás terméket hozott létre. Mert Olaszországban készült. Mert a Vitaly’s-nél készült. Mert WehO.

A haj egy alapvetően fontos nonverbális kommunikációs eszköz. Minden frizura információt közvetít a viselőjéről, és a jó frizura tökéletesen kiemeli az egyéniséget. A WehO segít az önkifejezésben és fokozza a szép megjelenést széles termékválasztékával. Csak válassza ki az Önhöz legjobban illő stílust!

WehO számok

A számok

A WehO termékeken két számot láthatunk, nullától négyig, melyek két jelentést rejtenek: A bal oldalon lévő a tartás erősségét, míg a jobb oldali a fényt jelöli. Végtelen számú művészi kombináció a személyre szabott frizurák elkészítéséért.

Fixálás erőssége: Fényhatás:
0 – Nincs tartás 0 – Extra matt
1 – Enyhe tartás 1 – Matt
2 – Természetes irányíthatóság 2 – Fényes
3 – Erőteljes tartás 3 – Nagyon fényes
4 – Extrém tartás 4 – Ragyogó

A terméket annak függvényében választhatjuk ki, hogy a várt eredmény természetes, vagy extrém. Hiszen mindannyiunknak megvan a saját kombinációnk, mellyel kifejezzük magunkat.

WehO

A színek
Mi a Te kódod? Válassz!

A WehO színei a piros, a fehér és a fekete. Erősek és célratörőek, ahogyan a termékek is. A szín a legmeghatározóbb, amitől a terméket azonnal felismerjük.

  • Volume – PIROS: dús hatás
  • Definition – FEHÉR: azaz a formázó termékek
  • Control – FEKETE: kontroll

Átfogó, széles választék, mellyel tincsenként formázhatunk, dúsíthatunk, simíthatunk, és modellezhetünk. A kreativitásunknak semmi nem szabhat határt, csak kövessük a számokat és a színeket a termékek használatakor. Bátran variáljuk őket.