Technica Pakolás Festett Hajra – 200 ml

3500 Ft

Pakolás festett hajra, hajszín-védelemmel.

A „Color+” technológia hosszan tartó színt biztosít és lassítja a fakulási folyamatot. Búza proteinek táplálják a haj szerkezetét amitől a haj fényes, lágy tapintású és könnyen kifésülhető lesz. A Vitalsoft BIO összetevőinek köszönhetően re-strukturáló hatású.

A Technica Color+ termékcsalád tagjai parabének és szulfátok felhasználása nélkül készülnek, ezért különösen gyengéden ápolnak.

Speciális összetevők:

  • búza proteinek: táplálja, élettel tölti fel a hajat, hogy az újra lágy és szikrázóan fényes legyen.
  • Vitalsoft BIO: ez a speciális összetevő rekonstruálja, újjáépíti a haj szerkezetét.
Búza proteinek Vitalsoft

Mihez ajánljuk:

  • festett haj színmegőrzéséhez
  • hajfestés utáni színvédő kúrához
  • a haj egészségének megőrzéséhez, visszaállításához

Kiszerelés: 200 ml

Használata kimondottan festett hajra ajánlott vagy közvetlenül hajfestés után használja.
Diónyi nagyságú mennyiséget vegyünk ki a tubusból és vigyük fel a Technica Color+ samponnal megmosott hajra. Masszírozással egyenletesen oszlassuk el, majd 5 perc után alaposan öblítsük ki.

Leírás

TechnicaA Technica Color+ egy festett hajra kifejlesztett termékcsalád, melyet a hajszín védelmére ajánlunk.

A  nők több, mint 60%-a festi a haját. Mind hosszan tartó színre vágynak és egyre többen tapasztalják, hogy fejbőrük érzékeny. Ezért olyan fontos, hogy olyan termékeket használjunk, melyek hosszan tartó színt biztosítanak, miközben csökkentik a bőrirritációk kialakulásának esélyét is.

Tartósabb szín, fényesebb haj

A Technica Color+ termékcsaládot speciálisan a festett haj ápolására fejlesztették a haj stabilitásának és fényének megőrzése érdekébe. Összetevői védik a hajszínt a fakulás ellenés a kivételes fixáló pigmenteknek köszönhetően akár 33%-al fényesebb lesz a haj. A Color+ termékekkel mélyen a hajba zárhatjuk a festéket. Ennek eredményeképpen a szín 40%-kal tartósabb (Cosmetic Science Technology 2008), és a festett hajszín a következő festésig gyönyörű marad.

Egyedülálló, csökkentett allergén-tartalom

A klinikai kutatások, melyekben bőrérzékenységre hajlamos emberek reakcióit vizsgálták, azt mutatják, hogy a para-hidroxibenzonát és a szulfátok irritációt okozhatnak. A  para-hidroxibenzonátok egy olyan tartósítószer család tagjai, melyeket előszeretettel alkalmaznak a szépségiparban, gyógyszeriparban, és élelmiszeriparban. A szulfátok (kiváltképp a SLS) tisztító hatású anyagok, melyeket olyan termékek tartalmaznak, mint például a fogkrém, habfürdő, borotvahab, sampon, stb. az allergiás reakciók elkerülése végett ezeket az összetevőket más, kevésbé allergén komponensekkel helyettesítették.

A Technica Color+ termékcsalád tagjai parabének és szulfátok felhasználása nélkül készülnek, ezért különösen gyengéden ápolnak.