Technica Krémradír

4000 Ft

Finom krémradír a festékmaradék eltávolítására.

A termék magas minősége gyengéd bőrmasszázzsal kombinálva kitűnő eredményt biztosít. Könnyedén eltávolítja a festék maradványokat a bőrről anélkül, hogy nyomot hagyna. Az Oktil Palmitan egy magas hatékonyságú, csodálatos tápláló tulajdonságokkal rendelkező rendkívül hatékony oldószer.

A Technica Color+ termékcsalád tagjai parabének és szulfátok felhasználása nélkül készülnek, ezért különösen gyengéden ápolnak.

Speciális összetevők:

  • Oktil Palmitan: segít kíméletesen de hatékonyan eltüntetni hajfestés után a bőröl jelenlévő festékmaradékot.
Oktil oldószer

Mihez ajánljuk:

  • hajfestés után a festék bőrről való eltávolításához
  • hajfestés után a bőr masszírozásához, táplálásához

Kiszerelés: 100 ml

Alkalmazza a hajfesték lemosását követően amennyiben hajfestékes lett a fejbőr kontúrvonala. Borsónyi mennyiséget nyomjunk ki egy vatta pamacsra vagy szivacsra és gyengéden dörzsöljük végig a kontúr vonalat.

Leírás

TechnicaA Technica Color+ egy festett hajra kifejlesztett termékcsalád, melyet a hajszín védelmére ajánlunk.

A  nők több, mint 60%-a festi a haját. Mind hosszan tartó színre vágynak és egyre többen tapasztalják, hogy fejbőrük érzékeny. Ezért olyan fontos, hogy olyan termékeket használjunk, melyek hosszan tartó színt biztosítanak, miközben csökkentik a bőrirritációk kialakulásának esélyét is.

Tartósabb szín, fényesebb haj

A Technica Color+ termékcsaládot speciálisan a festett haj ápolására fejlesztették a haj stabilitásának és fényének megőrzése érdekébe. Összetevői védik a hajszínt a fakulás ellenés a kivételes fixáló pigmenteknek köszönhetően akár 33%-al fényesebb lesz a haj. A Color+ termékekkel mélyen a hajba zárhatjuk a festéket. Ennek eredményeképpen a szín 40%-kal tartósabb (Cosmetic Science Technology 2008), és a festett hajszín a következő festésig gyönyörű marad.

Egyedülálló, csökkentett allergén-tartalom

A klinikai kutatások, melyekben bőrérzékenységre hajlamos emberek reakcióit vizsgálták, azt mutatják, hogy a para-hidroxibenzonát és a szulfátok irritációt okozhatnak. A  para-hidroxibenzonátok egy olyan tartósítószer család tagjai, melyeket előszeretettel alkalmaznak a szépségiparban, gyógyszeriparban, és élelmiszeriparban. A szulfátok (kiváltképp a SLS) tisztító hatású anyagok, melyeket olyan termékek tartalmaznak, mint például a fogkrém, habfürdő, borotvahab, sampon, stb. az allergiás reakciók elkerülése végett ezeket az összetevőket más, kevésbé allergén komponensekkel helyettesítették.

A Technica Color+ termékcsalád tagjai parabének és szulfátok felhasználása nélkül készülnek, ezért különösen gyengéden ápolnak.