Technica Sampon Festett Hajra – 1000 ml

5300 Ft

Színvédő sampon festett hajra.

A „Color+” technológia fixálja a színes pigmenteket, így hosszan tartó színt biztosít és védi a hajat az UV sugárzástól. Rendszeres használatával a haj lágyabb tapintású és fényesebb lesz. Guar Gum hatóanyaga megújítja a haj hidrolipidikus rétegét, ezáltal a hajszálak visszanyerik rugalmasságukat.

A Technica Color+ termékcsalád tagjai parabének és szulfátok felhasználása nélkül készülnek, ezért különösen gyengéden ápolnak.

Speciális összetevők:

  • Guar gum: javítja a hajszál minőségét és megújítja a haj rétegeit. A haj rugalmasabb, fényesebb lesz.
Kvaternizált guar gum

Mihez ajánljuk:

  • kíméletes tisztításhoz érzékeny fejbőrűeknek is
  • haj lágy tapintásához, rugalmasságának visszanyeréséhez
  • festett hajra, színmegőrzéshez

Kiszerelés: 1000 ml

Cikkszám: 2/30.12057 Kategória: Címkék: , , , , ,

Vigye fel vizes hajra és fejbőrre, masszírozással habosítsunk, hagyjuk hatni pár percig, majd alaposan öblítsük le. Szükség szerint ismételhető.

Leírás

TechnicaA Technica Color+ egy festett hajra kifejlesztett termékcsalád, melyet a hajszín védelmére ajánlunk.

A  nők több, mint 60%-a festi a haját. Mind hosszan tartó színre vágynak és egyre többen tapasztalják, hogy fejbőrük érzékeny. Ezért olyan fontos, hogy olyan termékeket használjunk, melyek hosszan tartó színt biztosítanak, miközben csökkentik a bőrirritációk kialakulásának esélyét is.

Tartósabb szín, fényesebb haj

A Technica Color+ termékcsaládot speciálisan a festett haj ápolására fejlesztették a haj stabilitásának és fényének megőrzése érdekébe. Összetevői védik a hajszínt a fakulás ellenés a kivételes fixáló pigmenteknek köszönhetően akár 33%-al fényesebb lesz a haj. A Color+ termékekkel mélyen a hajba zárhatjuk a festéket. Ennek eredményeképpen a szín 40%-kal tartósabb (Cosmetic Science Technology 2008), és a festett hajszín a következő festésig gyönyörű marad.

Egyedülálló, csökkentett allergén-tartalom

A klinikai kutatások, melyekben bőrérzékenységre hajlamos emberek reakcióit vizsgálták, azt mutatják, hogy a para-hidroxibenzonát és a szulfátok irritációt okozhatnak. A  para-hidroxibenzonátok egy olyan tartósítószer család tagjai, melyeket előszeretettel alkalmaznak a szépségiparban, gyógyszeriparban, és élelmiszeriparban. A szulfátok (kiváltképp a SLS) tisztító hatású anyagok, melyeket olyan termékek tartalmaznak, mint például a fogkrém, habfürdő, borotvahab, sampon, stb. az allergiás reakciók elkerülése végett ezeket az összetevőket más, kevésbé allergén komponensekkel helyettesítették.

A Technica Color+ termékcsalád tagjai parabének és szulfátok felhasználása nélkül készülnek, ezért különösen gyengéden ápolnak.