Deco Jo

6900 Ft

Finom szőkítőpor jojoba olajjal vékony hajra.

Fő előnye, hogy a haj rugalmasságában és szerkezetében bekövetkezett változás nélkül dolgozik, azaz a haj a fokozott védelemnek és a szabályozott szőkítő hatásnak köszönhetően nem sérül.  Az oxigén lassú felszabadulása miatt azonban akár 7 árnyalattal is világosít (Light On 12%-os oxidanttal). A pormentes összetevőknek köszönhetően nem terjed a levegőben, az egészségre és a környezetre sem káros. Ezzel nem csak a fodrász, de a vendég egészségét is védi.

Akár 7 árnyalatot világosít a haj károsodása nélkül!

Szőkítés során hő keletkezik. Minél magasabb hőfokon történik a szőkítés, annál nagyobb az esélye annak, hogy a haj visszafordíthatatlanul sérül. A Vitality’s ezért kifejlesztette azokat az összetevőket, melyekkel Deco Jo használata közben ez a hőmérséklet tartósan és jelentősen alacsonyabb, mint más szőkítők esetén.  A szabályozott folyamatnak hála ez a hőmérséklet sosem emelkedik 50 fok fölé. Az alacsonyabb hőmérséklet és a kontrollált reakció kíméletes, kiszámítható és mégis hatásos szőkítést tesz lehetővé.

Hőmérséklet a szőkítés során

Speciális összetevő:

  • Jojoba olaj: a természet ajándékával dúsított extra finom szőkítő rendszer, mely különösen alkalmas a vékony szálú, érzékeny haj világosítására.
Jojoba olaj

Mihez ajánljuk:

  • a haj akár 7 árnyalatnyi világosításához
  • vékony szálú haj világosításához
  • gyengéd, egészségre nem káros szőkítéshez

Kiszerelés: 400 g

Cikkszám: 2/39.05077 Kategória: Címkék: , , , , ,

Egy tálkában keverje össze a szőkítőport és az előhívót, majd az így kapott krémes állagú egyveleget vigye fel a hajra a kívánt festési /szőkítési/ technikának megfelelően. A szőkítés legoptimálisabb mértékének eléréséhez keverjen össze 1 mérőkanál DECO JO szőkítőt 80 ml oxidanttal (keverési arány 1:3).

frizura Különösen alkalmas vékonyszálú és érzékeny hajra.
hígítási arány A legjobb teljesítmény érdekében 1:3 arányban kell hígítani.
hatóideje Hatóideje maximum 60 perc.
6 árnyalatnyi világosítás 6 árnyalatnyi világosítás.

Leírás

A DECO-JO előnye a haj szerkezetében és rugalmasságában bekövetkezett változás nélküli tartós szőkítés. Alkalmas a festetlen vagy festett haj szőkítésére, illetve alufólia segítségével történő melírozásra is festéssel egyidejűleg. A szőkítés egyenletes, mert az oxidációs folyamat egész idő alatt fokozatos.

Haj felülete szőkítése előtt A haj felülete szőkítés előtt.
A haj felülete hagyományos szőkítőpor után. A haj felülete hagyományos szőkítőpor után.
A haj felülete Deco Jo szőkítőpor után. Látható, hogy a haj szerkezete érintetlen marad, sejtjei zárva vannak, kondicionált állapotban van. A haj felülete Deco Jo szőkítőpor után. Látható, hogy a haj szerkezete érintetlen marad, sejtjei zárva vannak, kondicionált állapotban van.