Deco Rapid

6900 Ft

Gyors hatású szőkítőpor vastagabb vagy sötétebb hajra.

Rendkívüli teljesítmény a haj teljes megóvása mellett! Gyors hatású, por és párolgásmentes szőkítő. Főleg a festett, közép-sötét, normál és dús, vastag szálú hajra alkalmas. A speciális Light On oxidálószer összekeverésével egy krémes állagú, gyors hatású elegy jön létre, mely nagyon jól megtapad a hajon és a hajszerkezet roncsolása nélkül szőkít.

Gyorsan, mégis kíméletesen és egyenletesen világosít.

Light On 12% oxidanttal használva 6-7 árnyalattal világosít.

Mihez ajánljuk:

  • Nehezen szőkíthető, festett, dús és közép-sötét hajhoz ajánljuk
  • Teljes szőkítéshez
  • 6-7 árnyalatnyi világosításhoz

Kiszerelés: 500 g

Egy tálkában keverje össze a szőkítőport és az előhívót, majd az így kapott krémes állagú egyveleget vigye fel a hajra a kívánt festési /szőkítési/ technikának megfelelően. A speciális Light On oxidálószerrel elkeverve kell alkalmazni. Keverési arány 1:3

frizura Különösen alkalmas vékonyszálú és érzékeny hajra.
hígítási arány A legjobb teljesítmény érdekében 1:3 arányban kell hígítani.
Hatóideje maximum 45 perc.
6 árnyalatnyi világosítás 6 árnyalatnyi világosítás.

Leírás

deco szőkítő rendszerek

 Deco – Forradalmian új szőkítő rendszer a Vitality’s-től, mellyel a haj sérülése nélkül  érhetőek el a legvilágosabb színek is. Ez a szőkítés legújabb generációja, mely végre  biztonságossá és kímélővé teszi a hajszín világosítását. Tökéletes megbízhatóság és garantált  eredmény.

Az exkluzív Deco szőkítő termékek fő különlegessége, hogy úgy fejtik ki szőkítő hatásukat,  hogy a haj szerkezetében nem okoznak káros elváltozást, biztonságos a használatuk, és  egyenletes az oxidációs folyamatuk a hatóidő alatt. Ezzel elérhető, hogy a haj egésze  egyenletes színű és maradéktalanul selymes fényű legyen.

A többféle szőkítőpor és krém minden hajtípusra megoldást kínál.  Például a Lovely Cream az  érzékeny fejbőrűeknek kínál kíméletes szőkítést, a Deco Jo jojoba olaj tartalmával és  szabályozott hőleadással sosem látott kíméletességgel világosít akár 7 árnyalatot.

A szőke árnyalatai az érzékiség és az elegancia képviselői. Rendkívül nőies és szexi szín, igazi klasszikus viselet, korosztálytól függetlenül.  Magában hordozza a dinamikusságot és az igényességet. Kifejezetten ajánljuk a Deco termékeit azoknak, akik mindig a kreativitás és az innováció élvonalában szeretnének lenni!