Akció!

Purezza csomag korpás hajra

14100 Ft

A Purezza csomag komplett kezelést nyújt korpás hajra! Készítsd elő a fejbőrt az Intensive Specialisti előkészítővel, hogy a kezelés a leghatékonyabb lehessen! A Purezza radír eltávolítja a fölösleges sejteket a fejbőrön, a Purezza kúrával és samponnal pedig a korpa végre teljesen eltüntethető! Használata közben enyhe, masszázsszerűen bizsergető érzés tapasztalható, köszönhetően a bennük található vörösfenyő kivonatnak. Végezetül a Specialisti balancer visszaállítja a fejbőr pH értékét a legoptimálisabbra!

A Purezza csomag tartalma:

  • 1 db Intensive Specialisti előkészítő
  • 1 db Intensive Specialisti balancer
  • 1 db Intensive Purezza kúra
  • 1 db Intensive Purezza sampon (250 ml)
  • 1 db Intensive Purezza radír

Mihez ajánljuk:

  • visszatérően korpás hajhoz
  • fejbőr hidratálásához

Elfogyott

Leírás

A korpás haj nagyon gyakori probléma. Ha felborul a fejbőr pH értéke, a külső rétege sérülékennyé, gyulladttá válik, amit a külső hámréteg leválása követ. Kezeld ezt a problémát a leghatékonyabb módon. mi tudjuk a megoldást! Ne elégedj meg a középszerű korpaellenes megoldásokkal, válaszd a természet esszenciális erejét!

Intensive Specialisti előkészítő – Eltávolítja a szennyeződéseket és felkészíti a fejbőrt az adott Intensive kúra befogadására.

Intensive Specialisti balancer – Segít megtartani a fejbőr optimális állapotát. Biztosítja a hidrolipidek és a fejbőr pH-jának egyensúlyát az Intensive Aqua kezeléseket követően.

Intensive Purezza kúra – Gátolja a korpásodást és optimális módon tisztítja és hidratálja a fejbőrt. Gyulladáscsökkentő és frissítő hatású.

Intensive Purezza sampon – Tisztítja a fejbőrt, pyroktin, olamin és a klimbazolnak köszönhetően fokozatosan csökkenti a korpa termelődését. Optimálisan hidratálja a fejbőrt és így megelőzi a sejtek elválását a fejbőrtől.

Intensive Purezza radír – Eltávolítja a fölösleges sejteket és helyreállítja a sejtcserét. Gyengéd masszázs következtében feloldódó mikroszférák lehetővé teszik, hogy a vitaminok közvetlenül a fejbőrön keresztül fejtsék ki a hatásukat.

purezza csomag