Sole Védő Olaj Nyári Időszakra

4750 Ft

Színfakulástól védő tápláló olaj.

Védi a hajat a Naptól és a színfakulástól, illetve ezzel párhuzamosan megakadályozza a kiszáradást. Vízálló, sőt, annak ellenére, hogy olaj, nem zsíros, nem terheli a hajat. Ideális napozás után testápolásra is, mert képes visszaállítani a bőr természetes rugalmasságát!

Értékes olajok, amiket tartalmaz:

  • Rizs olaj: gazdag gamma oryzanolban, egy természetes öregedésgátló összetevőben, E-vitaminban, ami antioxidáns hatású. Megvéd az UV sugárzástól, hidratálja és lágyítja a hajat.
  • Avokádó olaj: kiváló hidratáló, puhító és tápláló.
  • Jojoba olaj: védelmet nyújt az UV sugárzással szemben, megakadályozza a bőr öregedését.
rizsolaj Avokádóolaj Jojoba olaj

Mihez ajánljuk:

  • napozás utáni testápolásra
  • erős napsugárzás káros hatásai ellen
  • hajszín kifakulása ellen
  • hajszárazság, durva haj ellen

Kiszerelés: 125 ml

Használat előtt rázd fel és oszlasd el a hajadon napozás előtt, majd a nap végén használd ismét a tökéletes hidratáltságért. Fürdés után javasolt újra a hajra permetezni.

Leírás

Intensive Sole – A bőr és a haj van leginkább kitéve nyáron a Nap káros sugarainak, a tenger vagy medence vizének. Így speciális termékekre van szükség ahhoz, hogy megvédjék, hidratálják és táplálják a hajat nyáron is. A Vitality’s által megalkotott „Sole” család egy egészen új szintre emeli a haj megóvását.

Földközi-tenger aktív összetevői a hajápolásban

Minden Intensive termék alapját egy különleges földközi-tengeri koncentrátum alkotja, mely 40% olíva levélből, 30% narancsfa levélből és 30% mandarinfa levélből valamint a spezzanoi termálvízből tevődik össze. A növényi kivonatok kiváló antioxidáns hatásúak, polifenolokban gazdagok, és hatékonyan egészítik ki a termálvíz hatását.

Olíva Narancslevél Mandarinlevél