Color Off hajszín eltávolító

9600 Ft

Mesterséges színpigment eltávolító, a haj eredeti színének visszaállításához.
A Color Off hajfesték eltávolító segítségével a haj visszanyeri az eredeti színét, mentes lesz minden mesterséges pigmenttől anélkül, hogy a haj károsodna a folyamata alatt.

A készítmény 3 összetevőből áll:

 • 1 oxydant + 1 katalizátor tartalmú flakonból, ami összekeverve egyszerűen eltávolítja a hajból a mesterséges festékanyagokat
 • 1 stabilizátor flakonból, ami pedig kimossa ezeket a festékanyagokat a hajból.

A pigment eltávolító folyamatot követően lehetőség van hajfestésre. Erre a célra ammóniamentes festék ajánlott, legalkalmasabb erre a célra a Zero hajfesték, viszont két árnyalattal világosabb színt kell használni az elérni kívánt eredményhez képest.

Mihez ajánljuk:

 • festék hajból való eltávolításához
 • a természetes hajszín visszanyeréséhez
 • sötétre festett haj kíméletes világosításához
 • melír és ombre hatás eléréséhez sötétebbre festett hajnál

Kiszerelés:

1 doboz, mely 3 flakont tartalmaz:

 • 100 ml – oxydant
 • 100 ml – katalizátor
 • 200 ml – stabilizátor
Cikkszám: 2/39..0732 Kategória: Címkék: , , ,

Az 1. (oxidant) és a 2. (katalizátor) flakon összekeverésével megkapjuk a mesterséges pigmentek eltávolításához szükséges elegyet. Ezután a 3. (stabilizátor) flakon tartalma kimossa ezeket a mesterséges pigmenteket, és hosszan tartó eredményt biztosít.

Részletes használati utasítása teljes korrekció esetén:

 1. Használja az egészséges, száraz, mosatlan hajon. Munkához használjon kesztyűt.
 2. Az 1 és a 2 flakont  1:1 arányban keverje össze, és vigye fel a hajra.
 3. Takarja le nylon sapkával és hagyja hatni maximum 30 percig hőforrás használata nélkül vagy 15 percig hőforrás használata mellett. Hatóidő alatt folyamatosan ellenőrizze a haj állapotát és a világosítási folyamatot a fej különböző részein.
 4. A kívánt eredmény elérése érdekében alaposan megmossuk a hajat Technica Color+ samponnal, majd felviheti a stabilizátort (3. sz. flakon). K.b. 100 ml stabilizátort dolgozzon bele a hajba és maximum 5 percig hagyja hatni, majd alaposan öblítse le és mossa meg a hajat Color+ samponnal.
 5. Hajmosást követően regenerálja a hajat kókusz pakolással, hagyja hatni 5 percig, majd alaposan öblítse ki és szárítsa meg a hajat.

Részletes használati utasítása részleges korrekció esetén:

 1. Túlságosan sötét vagy hamvas szín világosításához.
 2. Keverje össze (kb. 10g) az 1. sz. (oxidálószer) és 10g 2. sz. (katalizátor) flakon tartalmát és adjon hozzá 20-30g Intensive Colour Therapy Shampoo-t.
 3. Vigye fel az elegyet a kívánt helyre, hagyja hatni 5-15 percet. A tincseket folyamatosan ellenőrizze.
 4. Amint elérte a kívánt árnyalatot, alaposan öblítse le. Vigyen fel a hajára k.b. 50 g stabilizátort (3. sz. flakon). Hagyja hatni 5 percig és alaposan öblítse le. Ezt követően használjon Intensive Colour Therapy Shampoo-t és Intensive Colour Therapy Mask-ot.

A Color Off-ot ne használja a Hennával festett hajra vagy olyan festék eltávolítására, mely fémsókat tartalmaz. A Color Off használata után nem ajánlatos a Hip Pop-al történő hajfestés és a  szőkítés sem.

Leírás

Color Off – amikor a haj újra az eredeti színében ragyog!

A Color Off hajfesték eltávolító kivételessége a mesterséges pigmentek tökéletes kimosását teszi lehetővé a hajszerkezet roncsolása nélkül. A Color Off egy komplett szettet, azaz 3 terméket tartalmaz. Összetételét új aminosavakkal gazdagították az átlagon felüli eredményért. Ez a termék egyedülálló a maga összetételével és a haj szerkezet károsítása nélküli, csupán mesterséges pigment eltávolító képességével.

Nem hat a természetes hajszínre és nem tudja világosítani azt.

A mesterséges pigmenteltávolító eljárás befejeztével lehetőség van hajfestésre is, amihez ammóniamentes festék ajánlott. Ilyenkor az elérni kívánt színhez képest két árnyalattal világosabb színt válasszon. Aktív összetevőknek köszönhetően regenerálja a hajat és fényt ad.